INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 4-2 (6-3 LA GENERAL)

FOTO Și Real acuză arbitrajul lui Kassai! Reacție nervoasă după meciul cu Bayern: "Așa ar fi scăpat de prelungirile inutile"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 15:32

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League, 4-2 după prelungiri, la capătul unui meci în care Bayern Munchen a acuzat mari greșeli de arbitraj.

Nemții acuză faptul că Vidal a fost eliminat în mod eronat și că două dintre golurile lui Cristiano Ronaldo au fost marcate din ofsaid.

Guti, fost jucător la Real Madrid, a comentat și el arbitrajul lui Kassai. Spaniolul și fanii madrileni acuză faptul că Robert Lewandowski era în ofsaid la faza în care Sergio Ramos și-a dat autogol și a dus scorul la 2-1 pentru nemți.

"Să se introducă arbitrajul video. Real Madrid ar fi scăpat de aceste prelungiri inutile. Hala Madrid"
Guti

Citește și: Cea mai dură declarație după Real - Bayern: "Ne-au f***t la propriu!"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (18)
lionforever
lionforever  •  19 Aprilie 2017, 21:40
Postat de esperales pe 19 Aprilie 2017, 19:01

"Poziția de offside a unui jucător este activă dacă „la momentul când mingea este atinsă sau jucată de un coechipier de-al său”, în opinia arbitrului, el este implicat activ în joc." Nu cred ca stii fotbal mai mult decat Guti.

Dacă unul sta in offside deliberat la o lov liberă și vine un prost ca ramos și da autogol nu se pune ,nu ?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Aprilie 2017, 21:10
Postat de ungurul_vesel pe 19 Aprilie 2017, 17:15

Sa venim cu argumente, ca asa pot sa scriu si eu ca Bayern nu a primit 10 11m si nu au fost eliminati 14 jucatori de la Madrid. In meciul tur 11m primit, dar care nu treia acordat insa nefructificat de Bayern si o eliminare (primul galben acordat usor) la Bayern. In meciul retur : 2 goluri marcate din offside (Ronaldo trebuie sa bata recordiri ca sa vina banii pentru pentru sponsori) Real vs 1 Bayern, Vidal elimitat la o faza in care nu a fost fault, Marcelo (daca nu ma insel) nu primeste al doilea galben la faultul din careu. Asta am vazut eu, poate ca mi-au scapat unele faze.

Casemiro, nu Marcelo putea lua al 2lea galben. la fel cum si Vidal putea lua al 2lea galben de 2-3 ori inainte sa ia galben eronat. + Golul de 2-1 al lui Bayern dat din offside. Per ansamblu cand primesti penalty tur-retur ...in tur inventat, in retur usor acordat si mai dai si un gol din offside mi se pare penibil sa acuzi arbitrajul. bayern a jucat bine vreo 30 de minute cumulate din ansamblul celor 210 minute. Pacat e Real ca a ratat vreo 10 ocazii clare de gol..altfel nici nu se mai aducea in vorba arbitrul. diferenta intre echipe a fost de vreo 2-3 clase in favoarae Realului.

randoom_._
randoom_._  •  19 Aprilie 2017, 20:43
Postat de saviola2_8 pe 19 Aprilie 2017, 18:27

*** barca, real, baye sau orice echipa de afara, ma amuza teribil cei care `isi dau viata` pentru o echipa de afara:))) pe de o parte, cei care tin cu real, mari fanatici, vai, vai pe de alta parte cei care tin cu barca, , unii mai inteligenti decat ceilalti....nu zic, si mie imi place fotbalul de calitate dar asa rivbalitate pe niste straini mi se pare o absurditate. si da, aseara a fost o mare hotie, mare de tot, pentru toti cei care au ochi sa vada, restul E prosti, vorba lui moromete.

exact asta este si parerea mea. avem noi destule probleme cu rivalitatea in Romania,nu mai facem rivalitate cu echipele straine. iar eu chiar ma uit la meciurile din ucl.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează