INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG 3-1

FOTO + VIDEO A "trișat" Ronaldo în meciul cu PSG? Detaliul genial remarcat de presa internațională

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2018 11:36

Al 100-lea gol marcat de Cristiano Ronaldo în Champions League pentru Real a fost din penalty, reușit în victoria cu PSG, 3-1. 

Portughezul a găsit, se pare, un truc genial și pentru loviturile de pedeapsă. Bate puternic în gazon cu piciorul de sprijin și face mingea să se ridice puțin, permițându-i jucătorului să o lovească din aer, mult mai puternic și precis.

"Exersa această șmecherie și la antrenamente. E o nebunie, dar vă jur că o făcea", a dezvăluit la BT Sport Rio Ferdinand, fostul său coleg de la Man. United. 


*FOTO: Daily Mail

VIDEO cu golul lui Ronaldo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Februarie 2018, 19:52

Nu vad nici o neregularitate. Inventii. Pai asta e cel mai bun fotbalist din lume. El sau Messi ,in fine.

capca1
capca1  •  15 Februarie 2018, 19:04

Pe bune, în afară de faptul că ridică mingea, călcătura apăsată a lui CR 7 provoacă și un mic cutremur, Mărmureanu poate să vă confirme . Portarul advers simte cutremurul și se gândește la părinții săi bătrâni ce stau în casă de chirpici și uită să plonjeze. Plus că mingea sare vreo doi metri. Acuma-i drept și Ianis făcea la fel când picta el la La primavera, doar c-a rămas înfipt în pământ așa c-a devenit, ca fotbalist, pământ de flori ! Doamneee, vreau și eu să lucrez la GSP, văd că se câștigă ușor tare banii la voi! Cum Doamne iartă-mă îi faceți că nu cred că e atât de profitabil să împachetezi peștele ?!

1574035226047326
Mihai Albu  •  15 Februarie 2018, 19:03

Penalty-ul l-a executat cu piciorul drept. Deci, automat piciorul stâng devine piciorul de sprijin în momentul execuției loviturii de la 11 metri. Atunci când a pus piciorul stâng în dreptul mingii, urmând să lovească mingea cu dreptul, mingea este ușor atinsă sau mai bine zis prin atingere ea este săltată de stângul și imediat lovita cu drept înainte de a atinge pamantul, gest care duce automat la o viteza mult mai mare a balonului și un control ridicat asupra momentului execuției. Vorbim.aici de un moment de milisecunde și maxim 2 centimetri înălțime fata de sol. Acesta e un gest tehnic des întâlnit în curtea școlii și cei cu gleznele fine și cu talentul ușor mai ridicat în fotbal, nu sunt străini de aceasta practica care totodată este și neregulamentară...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează