INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - JUVENTUS

FOTO + VIDEO Messi a distrus-o de unul singur pe Juventus » Barcelona câștigă cu 3-0 și își ia revanșa pentru eliminarea din ediția trecută

FOTO:REUTERS +9   FOTO
FOTO:REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 12 septembrie 2017 18:31

Barcelona și-a luat revanșa pentru eliminarea din ediția trecută a Ligii suferită în fața lui Juventus.

Catalanii au învins-o cu 3-0 pe Juve, într-o seară în care Messi a strălucit ca în vremurile sale de glorie.

Argentininianul a deschis scorul înainte de pauză, marcând printr-un șut plasat de la 16 metri, după ce Suarez îi așezase perfect mingea.

Rakitici a majorat avantajul Barcelonei în minutul 56, când a înscris printr-un șut simplu din 12 metri, la capătul unei faze orchestrate tot de starul argentinian.

Messi a reușit "dubla"în minutul 69, învingându-l pe Buffon cu un șut din interiorul careului după o fază creată tot de el.

S-a încheiat 3-0 pentru Barcelona, partida consemnând un nou record pentru Messi: argentinianul a reușit să marcheze pentru prima oară în carieră în poarta legendarului Gianluigi Buffon (39 de ani)

Vezi AICI toate rezultatele serii din Liga Campionilor

Barcelona - Juventus 3-0
Au marcat: Messi '45, '69 Rakitici '56
TEXT / VIDEO

Echipele de start

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Dembele, Suarez, Messi
Antrenor: Ernesto Valverde

Juventus:  Buffon - De Sciglio, Barzagli, Benatia, Alex Sandro - Bentancur, Pjanic, Matuidi - Douglas Costa, Higuain, Dybala
Antrenor: Massimiliano Allegri

Cele două s-au întâlnit ultima oară în sferturile ediției trecute din Ligă, torinezii câștigând "dubla" cu 3-0 la general. Juventus s-a impus cu 3-0 în Italia, cele două echipe remizând în retur pe Camp Nou, 0-0. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
catalin_cj
catalin_cj  •  13 Septembrie 2017, 11:44

Nu a distrus nimeni pe nimeni. Apărarea lui Juventus a fost de cascadorii rasului. Messi s-a distrat cum a vrut el cu fundașii lui Juventus. Fundașii centrali au gafat în meciul asta cât nu au făcut-o în tot sezonul trecut și asta în condițiile în care Barcelona a jucat slab în prima repriza. Iar Bufon a început sa își merite numele, la ce gafe face în ultima vreme.

771545396317549
Eugen Iustin  •  13 Septembrie 2017, 10:34
Postat de dinamo_fan pe 12 Septembrie 2017, 23:42

lectie de arbitraj la Roma - Atletico...pentru zevzeciia stia de arbitrii din liga 1 si pentru toti fanii fcsb care viseaza penaltyuri la orice atingeri. mai uitati-va necunoscatorilor si pe la meciuri de UCL sa vedeti pentru ce se da si pentru ce nu se da un penalty.. sau chiar un fault banal.

Penalty se da doar cand calca atacantul pe minge si cade in fund.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Septembrie 2017, 01:18

Roberte..mergi si documenteaza-te cate goluri are Ronaldo in UCL si in ce meciuri le-a marcat, in ce faze ale competitiei. In campionat nu a dat gol inca pentru ca e suspendat de arbitrul ala smecher care a inventat un penalty Barcelonei in supercupa si dincolo in loc de penalty la Ronaldo l-a eliminat pentru simulare desi a fost penalty clar. E senzatinal Messi dar te faci de ras daca nu-l cataloghezi la fel si pe Ronaldo.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează