INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VFB STUTTGART - POLI TIMIŞOARA 0-0

Gabi Balint despre evoluţia Timişoarei: "Nu poţi cîştiga jucînd la întîmplare!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2009 00:00

Fostul antrenor al lui Poli TImişoara, Gabi Balint, spune că bănăţenii nu aveau cum să obţină un rezultat mai bun la Stuttgart avînd în vedere prestaţia pe care au avut-o în Germania.

"Alexa e un jucător cu personalitate, un jucător important, la fel şi Artiom, dar nu cred că s-a văzut absenţa lor. Borbely nu a făcut un meci prea bun, dar Latovlevici s-a descurcat. Cu cei care au lipsit în teren, nu ştiu dacă ar fi reuşit mai mult Poli.

Cred că s-au gîndit ce să facă înaintea jocului: ne apărăm, atacăm, mergem peste adversar? Nu poţi cîştiga jucînd la întîmplare. E nevoie de încă unul sau doi mijlocaşi de creaţie în echipă!', a spus Balint la sportro.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
 •  27 August 2009, 00:41

cel mai paralel cu fotbalul acest pele balint.Afost o viata secund acuma arata ca este paralel.

 •  27 August 2009, 00:32

ce enervant e cind vin antrenori care nu s-au remarcat cu nimic si critica puternic. pai Poli a jucat la intimplare chiar si in campionatul nostru sub Balint; iar comentatorii, culmea penibilului; la fel titlul alaturat, cum ca Poli e prima echipa caficata in EL; nu, e prima echipa eliminata din competitia in care juca; ca de calificata era acum 3 saptamini.

 •  27 August 2009, 00:23

Poli nu a riscat nimic in atac, pacat ! Cat despre comentariul de la TVR a fost jenant...Chiar nu mai sunt comentatori ?!?!?!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează