INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS MONACO - BORUSSIA DORTMUND, MIERCURI, 21:45, DOLCE 2, GSP.RO

GALERIE FOTO A greșit flagrant UEFA? Antrenorul Borussiei Dortmund acuză: "De ce au făcut asta? Și ce a fost cu arbitrajul?"

Foto: Reuters +12   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 19:52

Thomas Tuchel, tehnicianul Borussiei Dortmund, a criticat încă o dată decizia UEFA de a reprograma meciul tur al echipei sale cu AS Monaco la doar o zi după ce autocarul nemților a fost ținta unui atac.

Monaco s-a impus cu scorul de 3-2 în partida de pe Signal Iduna Park, însă primul gol al francezilor a fost marcat dintr-o poziție clară de ofsaid.

"Dacă a fost o zi în care nu eram pregătiți să jucăm fotbal, aceea fost ziua meciului tur cu Monaco. Va fi un cu totul alt meci, între timp ne-am stabilizat emoțional. Am avut parte și de un arbitraj nefericit în tur, dar chiar dacă nu am fost concentrați în totalitate, am avut un raport al șuturilor de 12-2 în repriza a doua.

Știm că probabil vom avea nevoie de o victorie la două goluri diferență mâine. Suntem o echipă de atac. Vom încerca să marcăm cât de multe goluri putem. Vom ataca din primul până în ultimul minut", a spus Tuchel la conferința de presă.

  • Meciul retur dintre AS Monaco și Borussia Dortmund are loc mâine, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit în direct pe TV Dolce 2 și liveTEXT pe GSP.RO.

"Șansele sunt 50-50, în ciuda meciului tur. Am dezvoltat un spirit de echipă deosebit în ultimele zile. Nu eram în autobuz când au avut loc exploziile, eram deja la stadion. Am plecat imediat acasă. Încerc să ajut jucătorii mai tineri. Pot veni la mine când au nevoie să discute cu cineva. Am demonstrat ca putem oricând să marcăm două, trei goluri într-un meci. Vrem să arătăm acest lucru și mâine" Marco Reus

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează