INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LANSARE

GALERIE FOTO Astăzi a fost lansată oficial mingea UEFA Champions League pentru noul sezon: Finale 15

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2015 12:53

Mingea va fi folosită la toate meciurilor din grupele acestui sezon al UEFA Champions League. Adidas Finale 15 a fost deja testată cu ocazia meciurilor din playoff-ul competiției.

În plus va reprezenta unul dintre elementele-cheie al evenimentului inedit din Marsilia, organizat de Adidas pentru a celebra fotbalul, unde se reunesc, pentru prima dată în istorie, cele mai puternice cluburi de fotbal din Europa: Manchester United, Real Madrid, AC Milan, Bayern Munich, Chelsea și Juventus.

Mingea păstrează designul tradițional și deja faimos al panelurilor în formă de stea, dar cu trăsături caracteristice  prezentînd o reinterpretare a elementelor emblematice ale blazonului orașului Milano, locul unde se va desfășura finala Champions League din acest an.

Stelele care compun mingea predominant albă au in design  tonuri puterice de albastru și prezintă un element distinctiv care imită  pielea de șarpe. În plus, aceste tonuri fac referire și la culorile regăsite în EXPO – o expoziție universală care este găzduită la Milano în acest an.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează