INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID, 21:45, PROTV, TV DOLCE SPORT 1, LIVETEXT GSP.RO

GALERIE FOTO Zidane își laudă liderul înainte de finala Ligii: "Dacă aș fi jucat în aceeași echipă cu Ronaldo, el ar fi fost vedeta" + Declarațiile lui Ramos și Marcelo

Foto: Reuters +14   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 21:42

Real Madrid și Juventus vor juca sâmbătă seară, de la ora 21:45, finala Ligii Campionilor, la Cardiff. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Protv și TV Dolce Sport.

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, s-a arătat entuziasmat de marele meci de mâine.

"Suntem pregătiți pentru finală. Am muncit mult ca să ajungem aici. Jucătorii sunt motivați, pentru că motivația vine la începutul sezonului și o reprezintă ideea de a ajunge într-o finală. Nu simțim presiune. Realul știe cum să trateze o asemenea situație. Vom da totul. Nu există o favorită înainte de meci.

Dacă mi s-ar fi spus când eram mic că voi trăi toate aceste momente nu aș fi crezut. Mă bucur de fiecare dintre ele. Și eu și jucătorii trăim ceva foarte special.

Știm că vom juca împotriva unei echipe mari și e bine pentru că fanii fotbalului își doreau să vadă o finală cu echipe importante. Juve nu doar se apără, ci atacă foarte bine. De-a lungul istoriei au avut mai multe echipe bune, dar acum au fotbaliști ofensivi foarte importanți", a declarat Zidane la conferința de presă.

Tehnicianul spaniolilor a oferit și o declarație neașteptată: "Cristiano nu e doar un mare fotbalist, ci și o persoană uriașă. Are grijă de cei din jurul lui. Are ceva în interior care-l face să fie un mare lider. Dacă am fi jucat împreună, vedeta echipei ar fi fost Cristiano, pentru că el e cel care dă goluri, nu eu."

"Cel mai dificil lucru pentru mine e să las 6 jucători în afara lotului, dar noutatea e că vor lua și ei loc pe bancă alături de noi pentru că își pot aduce aportul la jocul echipei. Suntem toți în aceeași barcă"
Zinedine Zidane

"Nu ne-a prins rău că am avut două săptămâni de pauză, pentru că am muncit mult. Am câștigat titlul și ne-am bucurat, iar asta ne ajută la moral. Știm ce trebuie să facem cu Juve. Nu ne preocupă cum se vor apăra"
Marcelo

"Trebuie să uităm de palmaresul fiecărei echipe și să tratăm meciul ca și cum ar fi primul trofeu pe care-l putem câștiga (n.r. Real Madrid are 11 Ligi ale Campionilor, Juve doar 2). Suntem foarte motivați și vrem să ne apărăm trofeul. Nu trebuie să trăim din trecut. Spiritul lui Real Madrid ne obligă să luptăm până la final"
Sergio Ramos

Imediat după conferința de presă Zinedine Zidane a condus antrenamentul oficial dinaintea meciului de mâine! Mai multe imagini pot fi văzute în GALERIA FOTO!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează