INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

Gareth Bale a reușit "golul unei ere" și trimite săgeți către Zidane: "E greu când ești rezervă"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 00:17

Gareth Bale a reușit un gol absolut fabulos în finala cu Liverpool, 3-1, dublându-și apoi cota de reușite după o eroare a lui Karius. Galezul a început meciul ca rezervă, iar la final a pus accentul pe acest lucru în discursul său.

 

"Antrenorul ia decizia, el hotărăște cine joacă. Important e că am intrat până la urmă. Când intru, vreau să ajut echipa, să am un impact. E dificil când ești rezervă. 

Cred că e cel mai frumos și mai important gol pe care l-am marcat. Știm ce am obținut, e o performanță incredibilă, chiar dacă pe plan intern nu am luat nimic sezonul acesta", a spus Bale.

"Vrem să avem mereu seri așa. Am jucat cu cele mai bune echipe din toate campionatele importante și am triumfat. Cred că Ronaldo va rămâne, dar nu știu. Cred că și el e fericit de ce am obținut, e o performanță istorică. E între el și club ce se întâmplă"
Marcelo, Real Madrid

"Știam că va fi un meci dificil, Liverpool joacă bine, ne-au pus mari probleme. Am arătat că vrem să câștigăm in continuare, că avem foame de trofee. E o dinastie de legendă, o serie incredibilă, trebuie să fim conștienți de asta. Am știut să anulăm atacul lor foarte bun și am avut posesie, ceea ce contează enorm. A venit golul incredibil al lui Gareth, golul unei ere, s-a reușit ceva senzaționa aici!"
Sergio Ramos, Real Madrid

AICI ai toate detaliile despre finala Ligii!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Mai 2018, 12:17
Postat de teddyw pe 27 Mai 2018, 06:34

"neintegrat" - a se citi ca nu se are pe bune cu trio-ul Ronaldo, Marcello, Ramos care fac legea la Real

a se citi asa de aia cu teoriile conspirative. inainte sa se accidenteze Bale era titular 100% si mai mult de atat, odata ca venirea lui la Madrid a scos din primul 11 o piesa de baza ca Di Maria. Cine viseaza bisericute intr-un nucleu care ia 3 UCL la rand si 4 in ultimii 5 ani cred ca are ceva probleme la mansarda. fara suparare.

sibelius
sibelius  •  27 Mai 2018, 11:02
Postat de valyomanyd pe 27 Mai 2018, 01:36

Ramos : " Am stiut sa anulam atacul ( Salah) lor " :))))

Ei au stiut sa-si anuleze singuri apararea.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  27 Mai 2018, 09:17
Postat de Stefan Laurentiu Radulescu pe 27 Mai 2018, 08:39

Un *** Sergio Ramos. Nu asa se castiga o finala. A fost ippon seoi nage,toata ziua

Daaa! Ramos este un ***? Pe ce planeta traiesti? Daca jucai vreodata fotbal la un nivel profesionist cunosteai si dinamica unei caderi. Salah S-a tinut bratul intre bratul si corpul lui Ramos, apoi Ramos si-a controlat ***, Salah a ramas cu bratul acolo. O eroare a lui Salah de zile mari. Nu o vezi la Ronaldo sau orice jucator care joaca la acest nivel. Chiar daca sa zicem ca a facut-o cu intentie, acesta este fotbalul, adversarul va incerca sa te scoata din joc, asa ca las-o moarta. Apuca-te de Volei daca nu-ti plac contactele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează