INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

Geniul Zidane! Cum arată echipa de start a lui Real Madrid cu Liverpool față de cele folosite la finalele din 2016 și 2017

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 23:37

Zinedine Zidane a bifat o performanță incredibilă la Kiev, după victoria obținută de Real Madrid, 3-1 în finala cu Liverpool. La numai 45 de ani și în doar două sezoane și jumătate ca antrenor principal, francezul a izbutit să câștige de TREI ori la rând Liga Campionilor!

Tehnicianul lui Real Madrid a devenit astfel al treilea tehnician din istorie care câștigă de trei ori trofeul suprem al fotbalului european la nivel de club, după Bob Paisley și Carlo Ancelotti. E însă primul care o face în sezoane consecutive!

Până la seria formidabilă reușită de Zidane și Real Madrid, nici o altă echipă nu izbutise să își apere trofeul cucerit în noul format al Ligii Campionilor. Acesta a făcut-o folosind în doi ani consecutivi aceeași echipă de start! Primul ”11” trimis pe teren de Zidane împotriva lui Liverpool este exact cel pe care l-a folosit și în finala din 2017 câștigată cu Juventus, 4-1. 

Primul "11" al Realului în finala de anul trecut vs cel de azi

Mai mult, față de prima finală câștigată în 2016 în fața lui Atletico Madrid, 1-1 și 5-3 la penalty-uri, a făcut numai două modificări! În locul lui Varane și Isco au evoluat atunci din primul minut Pepe, ajuns între timp la Beșiktaș, și Gareth Bale, eroul ”galacticilor” în confruntarea cu Liverpool.

Totul despre finala de la Kiev, AICI!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
fangigi
fangigi  •  27 Mai 2018, 11:37

Cu asemenea lot de un miliard de euro orice antrenor putea castiga CL de trei ori la rand! Mai putin faiantierul din Mogosoaia!:)))

sibelius
sibelius  •  27 Mai 2018, 10:55
Postat de maistor_kokir pe 27 Mai 2018, 01:08

E un trofeu f greu de castigat, nu neaparat pt Real, ci pt restul echipelor, englezii de pilda n-au mai castigat de 10 ani, desi premier league e cel mai scump campionat din lume ...

In Anglia uzura in campionat e foarte mare. Pentru ei devine mai interesanta E.L. daca nu prind calificarea directa in Liga.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  27 Mai 2018, 01:08

E un trofeu f greu de castigat, nu neaparat pt Real, ci pt restul echipelor, englezii de pilda n-au mai castigat de 10 ani, desi premier league e cel mai scump campionat din lume ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează