INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 4-2 (6-3 LA GENERAL)

Gest controversat al lui Ronaldo, după primul gol contra lui Bayern"Doar asta le cer fanilor de pe «Bernabeu»"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 10:48

Cristiano Ronaldo a fost eroul celor de la Real Madrid în meciul cu Bayern Munchen, 4-2, marcând 3 goluri și ducându-și echipa în semifinalele Ligii Campionilor.

După meci, Cristiano Ronaldo a explicat gestul făcut după primul gol, când a dus un deget la gură și le-a făcut fanilor semn să tacă.

"Eu doar cer să nu mă fluiere aici, pe «Santiago Bernabeu». Doar asta cer: liniște și să nu mă fluiere! Eu vreau să nu fiu fluierat, pentru că mereu dau tot ce am mai bun. Când nu marchez, încerc să ajut echipa și să ajut Realul", a spus Ronaldo.

Citește și: Derapaje în timpul meciului Real - Bayern! Catalanii au avut declarații halucinante: "Lui Casemiro îi mai rămânea să pună o bombă pe autocar"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gannicus2014
gannicus2014  •  19 Aprilie 2017, 14:42

mare fotbalist , dar erai si caracter daca macar la unul dintre goluri ridicai mainile si le atrageai atentia arbitrilor ca a fost offside , asa ai mers pe burta si te-ai bucurat

bogdared9
bogdared9  •  19 Aprilie 2017, 14:41

La cate titluri si cupe si ligi si bani le-a adus ar trebui sa taca, logic. Ciocu mic si joc de glezne pt ce a facut CR pt Real...indiferent ca si-a dorit sa bata recorduri si a fost individualist, titlurile sunt totusi in vitrina Realului.

lapusneanul
lapusneanul  •  19 Aprilie 2017, 13:47

cristinica are dreptate, pe bernabeu nu vrea sa fie fluierata cand e in ofsaid :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează