INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CITY - GLADBACH 4-0

Gest superb al celor de la Monchengladbach » Cum le-au mulţumit fanilor deplasaţi la Manchester

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 14:19

Peste 1.500 de fani germani făcuseră deplasarea pentru partida de marţi, de pe Etihad Stadium.

Planurile acestora au fost date peste cap de ploaia torenţială care a dus la amânarea meciului. Cei care au decis să îşi amâne drumul către casă şi să îşi dovedească devotamentul pentru club, au avut parte de o surpriză incredibilă din partea conducerii: o scrisoare destinată şefilor, semnată de directorul sportiv, în care era explicată situaţia şi în care îşi cereau scuze pentru neplăcerea provocată.

Chiar dacă City s-a impus fără drept de apel, fanii lui Gladbach au acaparat fondul sonor în majoritatea timpului,  rămânând minute în şir după încheierea meciului, dând dovadă de o legătură specială. După faptă şi răsplată!

(Adrian Jitea)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Septembrie 2016, 15:13

Aha, deci Monchengladbach da "adeverinte" suporterilor sai germani catre angajatorii lor tot germani in.......engleza. E bine de stiut. Sigur, cine a fost macar o data prin zona respectiva probabil ca a observat ca limba engleza pe acolo nu prea e folosita, ba mai rau, nici nu prea o stiu localnicii, de altfel e cunoscut ca exista mai multi cunoscatori ai limbii engleze in tarile mici, exclus in Franta, Germania, etc...unde localnicii nu prea stiu alta limba decat cea proprie. Deh, mentalitate de imperiu vs mentalitate de tara mica si mereu supusa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close