INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - FC BARCELONA 3-0

Gică Popescu, despre cine va câștiga Liga Campionilor: "Îmi pare rău să o spun"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 17:10

Gică Popescu a fost în tribunele "Stadio Olimpico" la returul dintre AS Roma și FC Barcelona, 3-0, și crede că eliminarea catalanilor a netezit calea spre trofeul celor de la Real Madrid.

Fostul căpitan al Barcelonei a discutat și cu Bogdan Lobonț la finalul surprizei din sferturile Ligii Campionilor.

"E cea mai mare surpriză din Liga Campionilor. Am vorbit şi cu Bogdan Lobonţ, nu îi vine nici lui să creadă. E sărbătoare la italieni.

Real Madrid e favorită să câştige trofeul, îmi pare rău să o spun. Poate să câştige a treia oară la rând, dar mare atenţie la Bayern!", a declarat Gică Popescu.

AS Roma și Liverpool sunt primele două semifinaliste ale Ligii Campionilor. Diseară vom afla cine merge mai departe după meciurile Bayern - Sevilla, în tur 2-1, și Real Madrid - Juventus, în tur 3-0. Tragerea la sorți a penultimului act are loc vineri, la Nyon, și e liveTEXT pe GSP.ro!

Citește și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
observator979
observator979  •  11 Aprilie 2018, 20:12

in fotbal e mult mai rentabil scorul surpriza, mai ales de cand la pariuri se poate castiga enorm pe o mare surpriza. Jocul din teren?! Acela e de luat ochii pariorilor... :)

169060557063831
Stefan Anghel  •  11 Aprilie 2018, 18:07

real purtata pe brate,ronaldo pe umerii si noi credeam ca smekeria s-a nascut in romnia !!! cat au furat albitrii pe city...toti eram cu ochii pe city si albitrii o lucrau pe barca...de ce ?! ca sa avem un homalau cel mai bun jucator din istorie ?! de ce,se termina folbalu cu iubitu lu badr hari ?! neymar,ori astia mici,nu mai au alta sansa decat sa mearga pe urmele *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  11 Aprilie 2018, 17:52

Dacă era gp căpitan la barcelona, alta era situația. Cum de au uitat cei de acolo că gp a fost căpitan la barcelona? Ce messi căpitan la barcelona, unicul a fost gp zis și căpitan la barcelona.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează