INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  COREGRAFIE

Gigi Becali nu a fost impresionat de farsa organizată de dinamoviști: "Să zicem că am fost păcăliți. Și ce?"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2016 00:16

Gigi Becali a vorbit la finalul meciului despre coregrafia cu mesajul "Doar Dinamo București", care a apărut la tribuna a doua, la începutul meciului dintre Steaua și Manchester City (0-5).

"Jur că nu am plătit nicio coregrafie. N-am plătit nici 5 bani, nu înțelegeam ce scrie de sus. Credeam că scrie «30 de ani de la Sevilla». Nu mă interesa pe mine coregrafia. Să zicem că am fost păcăliți. Și ce?

Ce au făcut ăștia (n.r. Manchester City) cu noi, o să facem noi cu Dinamo. Pe mine mă interesează Europa. Dinamo e șoricel", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
1195482120513963
Purcareanu Si Andreea  •  17 August 2016, 20:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  17 August 2016, 10:10
Postat de satyricon pe 17 August 2016, 03:34

Eu nu am inteles, doar dinamo Bucuresti ... ce? Doar dinamo Bucuresti se pregateste de CL de 26 ani! Doar dinamo Bucuresti este eliminata de pescari si ospatari cand mai ajung prin Europa. Doar dinamo Bucuresti se mandreste cu Cupa Marbella. Doar dinamo Bucuresti sarbatoreste incendieri de stadioane. Doar dinamo Bucuresti *** doar pentru a nu castiga Steaua ...

Hai sa-ti traduc, sper sa poti intelege....doar Dinamo au reusit o farsa, pe care doar Steaua putea sa o inghita....intelegi, sau ti-e prea greu ? Daca nici farsa de pe stadion nu ai inteles-o....imi pare rau de cei din jurul tau. Ca prostia, e ca moartea. Nu il afecteaza pe "posesor", ci doar pe cei din jur....

polistul68
polistul68  •  17 August 2016, 10:06
Postat de valentinn10 pe 17 August 2016, 08:54

Odihneste-ti tu neuronul alterat , hai sa te ajut ...CCE , SUPERCUPA EUROPEI, ALTE FINALE SI SEMIFINALE, voi ...a , da , era sa uit ....coregrafii, poftim la teatru, ***.

Amice, la alte finale trecem si acel jenant 4-o cu Milan ? Sti si tu f bine, in ce ontext a ajuns Steaua in cele 2 finale..nu a intilnit nici o echipa dein Germania, Italia, Spania sau Franta....Anglia fiind exclusa...Ok, echipa Stelei de atunci era buna, nu se facea de rusine in Europa...dar sa te lauzi cu norocul...nu suna prea bine, crede-ma. P.S. Faptul ca, cistigi la Loz in plic, nu te ajuta cu nimic la felul tau de a fi. Crede-ma.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează