INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN

Guardiola anunță unde va antrena din sezonul următor: "Ăsta e viitorul meu"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 11:28

Bayern Munchen va juca returul cu FC Porto din "sferturile" Ligii în această seară, de la ora 21:45, iar meciul pornește de la scorul de 1-3. Pep Guardiola a fost aspru criticat după partida din tur, însă a făcut un anunț interesant despre viitorul său.

"Vorbind despre viitorul meu, vă zic că miercuri am antrenament, joi e zi liberă, vineri din nou antrenament. Apoi vom cîștiga meciul cu Hertha și titlul, iar eu voi fi aici și în sezonul viitor. Ăsta e viitorul meu"
Guardiola, la conferința de presă dinaintea meciului cu Porto.

În celălalt sfert de finală al Ligii Campionilor de astăzi se vor întîlni Barcelona și PSG, după ce în tur catalanii au cîștigat cu 3-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează