INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA 1-0

Guardiola luat peste picior după meciul cu Steaua: "Wow! Porcii chiar zboară, nu-i așa?"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 17:43

Portarul Joe Hart (29 de ani) a fost integralist în meciul cu Steaua pentru prima oară de la venirea lui Pep Guardiola la cârma lui Manchester City.

Goalkeeper-ul englez a intrat în dizgraţia antrenorului şi a fost trecut pe lista de transferuri. Hart a fost la ultimul meci pentru City, iar la finalul jocului l-a ironizat pe tehnicianul spaniol, anunţă Daily Mail.

Hart a jucat perfect cu Steaua, scor 1-0, şi n-a greşit nicio pasă din cele 12. Jocul său de picior a fost una dintre problemele invocate de Guardiola la adresa portarului, însă Hart i-a răspuns atât pe teren, cât şi la declaraţiile de după.

"Wow! Porcii chiar zboară, nu-i așa?", a spus Hart referitor la faptul că n-a greşit nicio pasă.

17.000.000 €e cota de transfer a lui Hart, conform transfermarkt

City şi-a asigurat deja postul de portar, după ce s-a înţeles deja cu Claudio Bravo de la Barcelona.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sbon
sbon  •  25 August 2016, 19:35

Hart e un portar slab, ce tot se dramatizeaza atat, a tot fost ubflat si promovat si la echipa de club ca e englez, si la nationala. Si la euro a gresit

submarina
submarina  •  25 August 2016, 18:31

Guardiola a fost adus la MC pentru a castiga UCL, la fel ca si M.Lucescu la Zenit. Insa cred ca nici unul nici altul nu va reusi acest lucru.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează