INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA, MIERCURI, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP

Guardiola o amenință pe Steaua: "Nu vom intra pe teren să ne distrăm" » Reghecampf îi răspunde: "Și Brazilia a luat 7 de la Germania"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 13:22

Pep Guardiola nu renunță la lupta cu Steaua, deși Manchester City și-a asigurat calificarea în grupele Ligii încă din tur când i-a învins pe roș-albaștri cu 5-0, pe Arena Națională.

"O să schimbăm ceva. O să analizez echipa împreună cu oamenii mei și vom decide cine are nevoie mai mult de antrenament decât de joc, ce jucători au mai multe minute în picioare. Dar, în același timp, nu vom intra pe teren pentru a ne distra ci ca să câștigăm, să fim serioși și să ne pregătim.

Știu că pare că nu are sens să spun că nu suntem calificați, dar trebuie să spun că suntem aproape. Nu suntem încă în Champions League, trebuie să ne respectăm adversarul, iar cel mai bun lucru pentru asta este să ne facem treaba, să fim serioși și să încercăm să câștigăm meciul cu ce ne-am antrenat până acum", a declarat Guardiola după meciul câștigat cu Stoke, scor 4-1

Replica lui Reghecampf a venit imediat, dar nu e tocmai una optimistă. Tehnicianul Stelei spune însă că nu se teme de City.

"Nu, nu mă tem, de ce să mă tem? Nu am de ce, au fost rezultate și mai mari, la alt nivel, gen Brazilia - Germania 1-7. Încercăm să facem o echipă puternică cu mulți jucători noi.

Nu avem ce să ne reproșăm, ne-am dorit foarte mult, dar nu cred că trebuie să ne reproșăm, trebuie să căpătam experiență. City e între primele 5 echipe din Europa, trebuie să ai valoare să te ridici la asemenea meci", a declarat Reghecampf la televiziunea sportro.

Returul dintre Manchester City și Steaua se va juca miercuri, de la ora 21:45, în direct pe Dolcesport 1, Protv și liveTEXT pe GSP.ro. În prima manșă englezii au trecut cu 5-0 de vicecampioana României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
caminero
caminero  •  22 August 2016, 22:14

The roller's up the hill / We sharpen our steel / Ura, lelițá mea! / The roller's up the hill!! (sau pentru ovejistele monolimbice "Tăvă;ugul e în deal / Noi ne ascuțím săbiile ")

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  22 August 2016, 20:45

BA BAIATULE INGHESUITUL ASTA *** CRED CA SE AFLA SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE .............. ARE O AROGANTA DE MARE ANTRENOR CANCI DE UNDE .............. SPER DE DATA ASTA SA VA DE-A 7-0 CAT AR FI TREBUIT SA FIE PE NATIONAL ARENA.............UMILIT AI FOST UMILIT VEI FI PANA VEI MURI fcsb TE VEI NUMI .............

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  22 August 2016, 15:12
Postat de supereduardo10 pe 22 August 2016, 14:43

:)) bahhi nenica in Brazilia la scorul ala s-a lasat cu drame., scandal si demisii...l;a noi numai cu caterinca. Hai ca mai merge o tura doua intra in *** cateva carute de goluri pe sezon fara probleme. Usor usor poate stricati si balanta in EL ca cea din CL este catastrofala

Hai rapid hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha 3

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close