INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - ATLETICO MADRID 2-1

Guardiola și-a luat rămas bun de la Bayern Munchen: "Mi-am dat viața pentru echipa asta"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 09:54

Liga Campionilor s-a încheiat în semifinale pentru Pep Guardiola la cârma lui Bayern Munchen, tehnicianul spaniol urmând s-o preia pe Manchester City. La echipa germană va veni Carlo Ancelotti.

După eliminarea în fața lui Atletico Madrid, Guardiola și-a lăudat echipa și a spus că "și-a dat viața" pentru formația germană.

"A fost scopul meu să ajung în finală. La Barcelona toată lumea mă întreba despre asta și la fel a fost și aici. Am dat tot ce am putut, dar nu a mers.

Privind ce s-a întâmplat în perioada mea aici, vă las pe voi să gândiți ce vreți. Cred că am ajutat jucătorii, sunt mulțumit de reușitele lor. Poate nu a fost de ajuns, dar la sfârșit sunt mulțumit de ce s-a întâmplat aici. Toate sunt bune. Am făcut tot ce am putut. Jucătorii știu asta.

Mi-am dat viața pentru acest club, de la primul minut până la ultimul.

Am jucat bine în seara asta. Poate nu am jucat atât de bine ca altădată. Sunt foarte mândru. A fost o onoare să antrenez acești jucători. M-am simțit bine aici și sunt sigur că viitorul lui Bayern Munchen este perfect cu acești jucători", a spus Guardiola.

"Dacă este cea mai mare dezamăgire a carierei mele? Nu. Ești dezamăgit când nu joci bine. Este o semifinală de Liga Campionilor. A fost la fel când am pierdut cu Barcelona în fața lui Chelsea"
Pep Guardiola

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  04 Mai 2016, 18:31

la 14 miioane /an salariu cat a avut a facut putin ...pleaca la City pentru 18...dar acolo iar da nas in nas cu Mou....

plischi
plischi  •  04 Mai 2016, 15:35

daca si-a dat viata pentru bayern, cine mai se mai duce la city? guardiola a ingropat fotbalul spectacol, iar simeone a dus treaba si mai adanc, in tenebre. asta nici nu mai este sport, oameni buni...

toss
toss  •  04 Mai 2016, 13:22

Ce bine ar fi ca Manchester City sa castige UCL anul acesta, apoi in urmatorii ani cu Guardiola sa se opreasca in semifinala. Exact cum a patit si Bayern. MERCENARUL dracului!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează