INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Hamza a marcat deja de două ori pentru Ludogoreţ şi îi aşteaptă pe roş-albaştri: "Sper ca fanii Petrolului mă vor susţine împotriva Stelei"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 12:33

Hamza Younes a marcat din nou pentru Ludogoreţ în victoria cu CSKA Sofia, 2-0, şi speră să facă un meci mare şi pe Naţional Arena împotriva Stelei.

Atacantul lui Ludogoreţ se aşteaptă la susţinere şi din partea suporterilor Petrolului.

"Sper ca fanii Petrolului mă vor susţine împotriva Stelei. Va fi un meci frumos, mai ales că se va juca în faţa unui stadion plin. Ambele echipe sunt la un nivel foarte bun, dar trebuie să învingem şi să ne calificăm în grupele UEFA Champions League. Steaua are şi individualităţi, dar noi sîntem concentraţi în primul rînd la echipa lor", a declarat Hamza.

Atacantul bulgarilor a auzit şi despre prestaţia lui Claudiu Keşeru din partida cu Pandurii, în care atacantul roş-albaştrilor a marcat şase goluri.

"Sper să nu înscrie Keşeru şi împotriva noastră. Eu am marcat de 5 ori într-un meci pe vremea cînd eram junior, dar niciodată nu am reuşit 6 goluri", a mai declarat Hamza Younes.

Tunisianul nu a fost trecut încă pe lista Uefa, dar bulgarii mai au timp să-l includă pînă mîine, la ora 12:00.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
catalin_2704
catalin_2704  •  18 August 2014, 08:57

esti mai P>>R>>O>>S>>T>> decat neoaptea bai 'folbalistu' lu peste ... cine crezi tu ca vine sa te sustina pe tine!? poate mata cu tactu...ca in rest... s-au convins toti suporterii din Romania ce caracter de kkt ai... slabe sperante sa mai joci vreodata in Ro...

simohayha
simohayha  •  17 August 2014, 20:01

Esti mai nebun decât El Zorab si Ben Laden la un loc, hamsie magrebiana! Cine le da bilete petrolistilor ? Clubul din Razgrad? Din alea doar 2700 de bilete?

humanimal
humanimal  •  17 August 2014, 18:04
Postat de 1349magus pe 17 August 2014, 15:37

I Got News for You! E valabil si pentru fotbalistii romani.

De acord cu tine, cu mici exceptii: Tavi Grigore pentru Petrolul, Lacatus pentru Steaua si probabil mai sunt cateva exemple.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează