INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - SEVILLA 0-0

Heynckes a scuzat evoluția lui Bayern din returul cu FC Sevilla

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 12 aprilie 2018 19:16

Deși a terminat doar la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu cu Sevilla, Bayern s-a calificat datorită victoriei cu scorul de 2-1, obținute în manșa tur pe terenul grupării spaniole.

"Nu poți să joci mereu strălucitor. Sevilla a avut câteva momente bune, am avut puțin noroc când au lovit bara, dar am calmat jocul în a doua jumătate a partidei și am rămas concentrați. Niciunul dintre jucătorii noștri nu este suspendat, ceea ce este foarte important pentru mine.

Niciun antrenor nu are vreo preferință la tragerea la sorți. Uitați-vă ce s-a întâmplat cu Barcelona. Nu puteți subestima nici o echipă care s-a calificat în semifinale. Unele formații mari au fost eliminate, există întotdeauna surprize în Liga Campionilor, dar cred că avem o șansă mare", a declarat Jupp Heynckes.

De partea cealaltă, tehnicianul Sevillei, Vicenzo Montella s-a declarat încântat de jocul practicat de formația sa: "Echipa a evoluat bine pe tot parcursul jocului. Am avut două ocazii mari prin Sarabia și Correa. Dar sunt mândru de echipă care a arătat cu spirit și personalitate. Nu a fost ușor, adversarii noștri pot câștiga Liga Campionilor. Am avut ghinion în tur, să luăm două goluri acasă și astăzi cu bară transversală, dar asta e fotbalul și trebuie să-l acceptăm“.

sursa: kicker.de

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează