INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ITALIA

Higuain, atac la cei care l-au pus la zid pentru penaltyul ratat, deși a marcat o "dublă": "Ce uşor e să vorbeşti din fotoliu sau de pe canapea!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 22:35

Gonzalo Higuain a marcat o dublă marți seară pentru Juventus în fața luiTottenham, dar a irosit unul dintre penalty-urile executate iar echipa lui a fost egalată, în cele din urmă, 2-2.

Suporterii nu l-au iertat pentru ratare, în ciuda celor două goluri marcate, şi atacantul a reacționat după criticile primite.

“Bună dimineaţa tuturor. Ce ușor e să vorbești după un meci din fotoliu sau de pe canapea. Cât a fost 2-0, totul era perfect, dar la 2-2 părerea s-a schimbat”. După egalul de pe teren propriu, Higuain spune că el și colegii lui vor merge la Londra pentru o victorie care să îi ducă în faza următoare. “Nu ne interesează și mergem la Londra pentru a ne califica. O îmbrățișare pentru cei care vor binele lui Juventus", a scris Higuain, pe contul său de Instagram, postând şi o poză cu el bucurându-se alături de coechipieri după unul din golurile marcate.

20 de goluri
a marcat Gonzalo Higuain în acest sezon în tricoul lui Juventus, în toate competițiile

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează