INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS

Higuain recunoaște: "Am plâns atunci când am plecat de acolo"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 21:25

Gonzalo Higuain, atacantul de 29 de ani al celor de la Juventus, a vorbit despre precedentele experiențe, de la Real și Napoli, și spune că a rămas atașat de toate echipele pentru care a evoluat în carieră.

"Am plâns din cauza fotbalului. De bucurie şi de tristeţe. Am plâns când am plecat din Madrid, dar şi când am plecat de la Napoli.

Mereu am fost ataşat de locurile în care am trăit. Când am plecat din ambele oraşe au fost nişte momente foarte triste.

Când am semnat cu Juventus, ştiam ce reprezintă acest club. Acum am confirmarea. E similar celor de la Real Madrid. Real încearcă să câştige tot, în timp ce Juve şi-a demonstrat deja forţa în Italia", a spus atacantul argentinian.

Higuain a vorbit și despre duelul pe care Juventus îl va disputa împotriva Barcelonei, în sferturile Ligii Campionilor.

"De mulţi ani, Barcelona e în elita fotbalului. Trebuie să avem încredere în noi, pentru că suntem convinşi că putem să mergem mai departe.

Ne vom da viaţa în cele două partide",  a spus Gonzalo Higuain, într-un interviu acordat celor de la El Mundo Deportivo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează