INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIITORUL

Ianis Hagi, încântat de golul lui Cristiano Ronaldo: "E o execuție pe care n-am mai văzut-o! Nici nu știu dacă tata a marcat vreodată din foarfecă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 13:14

Ianis Hagi (19 ani) a vorbit într-o conferință de presă despre golul din foarfecă reușit de Cristiano Ronaldo în meciul din "sferturile" Ligii Campionilor cu Juventus, scor 3-0.

"E destul de greu să marchezi un asemenea gol. E o execuție pe care n-am mai văzut-o. Nici nu știu dacă tata a marcat vreodată din foarfecă, oricum e incredibil ce a putut face aseară Ronaldo. Eu sunt mai mult fan al stilului Barcelonei", a declarat Ianis Hagi.

"Nu mă interesează zvonurile legate de un eventual transfer al meu. Eu sunt concentrat pe meciul cu Iași" Ianis Hagi

  • Poli Iași - FC Viitorul se joacă vineri, de la ora 18:00, în etapa a 4-a din play-off, de la ora 18:00. Meciul e în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
papuravoda
papuravoda  •  04 Aprilie 2018, 22:27

tata in sus, tata in jos, tata ma vinde, tata ma cumpara.... Ia mai lasa-l ma pe tata si ia-ti viata in mainile tale.

mircea1957
mircea1957  •  04 Aprilie 2018, 21:12

Sunt in contradictoriu cu parerea unora. Din foarfeca poate sa dea gol orice fotbalist cu tehnica fara a fi necesar a avea talie. Important este nivelul la care vine mingea si, bineinteles sa nu ai fundasul lipit de tine, ca atunci este joc periculos.

mircea1957
mircea1957  •  04 Aprilie 2018, 21:07

Pentru dilema lui Ianis: raspunsul este NU. In rest, un jucator profesionist, care a crescut in jurul lumii fotbalului si care se presupune ca se uita la acesta, sa spuna ca nu a mai vazut un gol din foarfeca, este de=a dreptul hilar!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează