INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STROMSGODSET - STEAUA 0-1

În ciuda victoriei, Costel Gâlcă îşi ceartă jucătorii: "S-au greşit pase inexplicabile"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 22:52

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, e mulţumit de rezultatul din meciul cu Stromsgodset (1-0), deşi recunoaşte că începutul meciului a fost destul de greu. 

"A fost un debut fericit, deşi am început neaşteptat de greu, am greşit multe pase. Jucătorii mei s-au acomodat mai greu cu suprafaţa de joc. În a doua repriză am avut ocazii şi mai clare, puteam să marcăm mai mult.

I-am văzut de multe ori pe norvegieni, ştiam că joacă ofensiv, dar cred că nu ne-am adaptat cum trebuie în prima repriză şi s-au greşit pase inexplicabile. Poate şi tracul de început, dar mă aşteptam să începem mai bine.

Încercăm să ajungem în grupe, e un pas important, dar avem şi returul, vrem să batem şi acasă. E foarte important să ajungem acolo, depinde viitorul echipei de asta, se pot aduce şi alţi jucători.

Iancu are tot viitorul în faţă. Şi norvegienii au jucători buni, îmi plac mijlocaşii lor centrali, dar sînt mult mai buni ai noştri. Am cei mai buni jucători din România.

Vîlceanu are calităţi extraordinare, depinde numai de el, ca şi la ceilalţi tineri, să aibă constanţă atunci cînd i se oferă şansa", a declarat Costel Gâlcă la televiziunea sport.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
marius2005
marius2005  •  17 Iulie 2014, 11:07
Postat de whiteredarad pe 17 Iulie 2014, 08:22

Victorie nemeritata,dar nici ASTRA nu a castigat pe merite.Steaua are mari probleme de lot,la mijloc e slabuta ,in atac nu exista idei tactica, Aseara a salvat-o portarul.Turul urmatot abordat la fel ca aseara pare inaccesitil.Nu joaca numele,joaca picioarele si capul,dar astea la Steaua sint puncte problema

domnule victoria este foarte meritata si muncita in rest despre lotul Stelei si abordarea meciului urmator ai mare dreptate !!!

tbone
tbone  •  17 Iulie 2014, 09:31
Postat de haideusicfr pe 16 Iulie 2014, 23:41

Tot echipa de mafioti ramaneti...si de penali.Nici un respect ,ati distrus fotbalul romanesc.Si echipa nationala si competitia ce incepuse la noi.Rand pe rand echipe mici ca si CFR ,Vaslui Rapid ,Urziceni ,Otelul au fost impinse spre insolventa.Chiar si Dinamo,a ajuns sa fie desconsiderata. Echipa ..*Armatei*.Care armata ? Cea care a atras in popor ? Ilie Nastase este general????!!!! Iordanescu ,idem.Din banii cui sunt platiti astia ? Profitorii astia ? S-a imbracat in general de a rasa lumea de el.La Wimbledon....Credeau ca e un dictator din America de Sud! Fiti corecti ma smecherilor! Norvegienii v-au caracterizat.Penali si hoti .Asta sunteti!

vezi ca la echipe mici ai pus Rapid-Otelul care au istorie de sute de ani impreuna, acolo trebuia sa lasi doar Cfr - Vaslui si Unirea...2 deja s-au desfiintat, urmeaza si buba maghiara sa dispara curand stai linistit unguras urat....si daca majoritatea echipelor sunt in insolventa-faliment si se defiinteaza e vina Stelei ma dementule? :))))))) e vina noastra ca faceau Borcea-Badea-Jovani-Copos evaziune la transferuri? ca au imprumutat cluburile si dupa acum le cer banii inapoi?? e vina Stelei?? e vina Stelei ca unguru bubos Pasckani s-a tirat din tara de frica DNA ca facea parnaie nu??? multi nebuni

tbone
tbone  •  17 Iulie 2014, 09:27
Postat de qwerty007 pe 17 Iulie 2014, 01:56

Cati generali platiti din banii publici or mai fii inafara de Iordanescu si Nastase....!!!!??????????????????? Va mai mirati ca vrem o Transilvanie Independenta !!!!?

si daca iti pune Romania viza in transilvania da independenta ce faci? ca nu o sa fii in UE in primii 15 ani sigur deci nu poti sa iesi pe teritoriul Romaniei decat cu viza? si ca sa obtii programare de viza la ambasada Romaniei din Transilvania costul va fi de 10 mii de euro/h consultatia hahahahah dementilor voi va credeti Rusia cu Ucraina? hahahah pai voi sunteti 8 mil toti de unguri rahati in ungayria acolo, noi suntem 20 de mil doar in tara, daca vin astia din Italia-Spania-Franta peste voi cred ca va exterminam ca rasa in cel mult 10 ani hahahah

Vezi toate comentariile (30)
Comentează