INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MONACO - MANCHESTER CITY 3-1 (6-6 LA GENERAL)

Încă o minune în Principat, după 13 ani » Eliminarea lui Manchester City a adus aminte de un alt rezultat istoric al lui Monaco

FOTO: L'Equipe
FOTO: L'Equipe

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 00:18

Monaco a eliminat-o pe Manchester City din Liga Campionilor și s-a calificat în sferturile competiției după o pauză de 13 ani.

Deși pierduse manșa tur a dublei cu City, fiind învinsă cu 3-5 în turul de pe Etihad Stadium, Monaco a reușit aseară o revenire incredibilă, câștigând cu 3-1 meciul retur din Franța și calificându-se mai departe grație golului în plus marcat în deplasare. (AICI ai detalii despre meci)

Calificarea superbă a francezilor a adus aminte de o altă revenire de senzație a lui Monaco, chiar în 2004, atunci când ajungeau până în finala pierdută cu FC Porto.

În sferturile de finală din acea ediție, Monaco pierduse manșa tur a "dublei" cu Real Madrid, fiind învinsă cu 2-4 pe Santiago Bernabeu. 

Totuși, monegascii au avut o revenire incredibilă în meciul retur, învingând-o pe Real cu 3-1 și mergând mai departe tot datorită golului în plus marcat în deplasare, ca și în cazul disputei cu Manchester City de acum. 

 Echipele de atunci:

AS Monaco: Roma, Evra, Ibarra, Rodriguez, Givet, Plasil, Giuly (El Fakiri 82), Cisse, Rothen, Prso (Nonda 61), Morientes (Adebayor 84)

Real Madrid: Casillas, Salgado (Bravo 84), Carlos, Helguera, Mejia, Zidane, Guti (Portillo 87), Borja (Solari 71), Raul, Ronaldo, Figo.

Au marcat: Giuly 45+1, 66, Morientes 48 / Raul 36 

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close