INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC GLASGOW

Incident inedit în Champions League! Un fan a lui Celtic a fost arestat după ce a aruncat cu un hamburger într-un cal al poliţiei

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 15:24

Un fan al echipei scoţiene Celtic Glasgow a fost arestat şi amendat cu 90 de lire sterline pentru că a aruncat un hamburger într-un cal al poliţiei înaintea partidei cu Manchester City, încheiată 1-1, în etapa a 6-a a Ligii Campionilor, disputat marţi seară, informează BBC.

Poliţia din Manchester a anunţat că incidentul face parte din cele 14 arestări făcute în legătură cu jocul.

Aceştia au raportat şi faptul că suporterii scoţieni au folosit materiale pirotehnice în tramvai.

Partida disputată pe Etihad Stadium s-a încheiat la egalitate, 1-1, rezultat care i-a permis lui City să se califice în runda următoare, în timp ce Celtic a părăsit competiţiile europene.

Totuşi, Manchester City ar putea fi penalizată de UEFA, după ce în minutul 73 o parte din fanii echipei gazdă au provocat o bătaie care s-a încheiat cu evacuarea a 30 de persoane de pe stadion.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  08 Decembrie 2016, 07:24

Mi se pare corect ! Aia acolo vor ordine !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează