INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STATISTICĂ

INFOGRAFIE GSP » Italia a jucat cele mai multe finale de Ligă. Real încă o priveşte de sus pe Barça

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 31 mai 2011 13:43

Finala Ligii Campionilor dintre FC Barcelona şi Manchester United, disputată sîmbătă şi încheiată cu victoria catalanilor, 3-1, a pus capăt sezonului european la nivel de echipe de club.

GSP.RO îţi prezintă clasamentul cîştigătoarelor trofeelor Ligii Campionilor, începînd cu sezonul 1957, anul primei finale a competiţiei, în vechiul format.

Vezi, de asemenea, cîte finale au disputat echipele din ţările participante în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, cîte finale s-au disputat între echipe din aceeaşi ţară sau care a fost numărul spectatorilor în fiecare sezon de Ligă, începînd cu 1992-1993!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
blaugranafcb
blaugranafcb  •  01 Iunie 2011, 09:01

Bai fratilor,ce va agitati atata? Cand o echipa nu poate,faceti apologia anilor de glorie ,cand mai castiga si ea cate ceva...mi se pare penibil sa cumperi tot ce e mai bun pe piata,si sa te bucuri la o amarata cupa a regelui...asa ca nu mai traiti in trecut,pentru ca realitatea prezenta e ca exista o echipa care joaca cel mai curat si frumos fotbal de cand s-a inventat el...

schipe
schipe  •  01 Iunie 2011, 00:42

Cine a facut chestia nu a gandit un singur lucru real madrid a castigat vreo 5 cupe ale orasului cum se numea atunci competitia cand se ajungea in finala dupa foarte putine jocuri , intradevar a vea o generatie foarte buna , dar atunci erau alte vremuri cand fotbalul era alt sport. Barcelona castoga acum trofee cand fotbalul a devenit ceva super sofisticat , unde e real madrid din 2002 incoace , frustratul ala de mai sus care scrie cum a castigta barca in 2006 trofeul , sa iti aduc aminte cum a castigat real madrid in 1998 cupa cu juve ??? sau in 2002 cu leverkusen , fara magia lui zidane nu ii bateau pe aia in anul ala.

jocuri
jocuri  •  01 Iunie 2011, 00:34

ce .. ciudat suna acuma cu multii ani in urma se zicea de steaua super echipa europei acuma se zice de barcelona dar daca stau si ma gindesc bine la ce investiti a facut barcelona si la ce investiti a facut real >>> eeeii mai mari suporteri ai realului stati usor nu va mai dati in baleaje ca dati pe afara, realul cind a cistigat aceele super cupe ale campionilor ce echipe erau in liga la vremea respectiva si ce echipe sunt acuma, cite tururi iti trebuia sa ajungi in finala, ce echipe intilneai pina sa ajungi in finala, citi juvcatori faceau parte din echipa realului si nu ierau straini ???? dar ne, vb sa va aflati si voi printre suporteri sau sustinatori ai unei echipe ?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează