INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - BARCELONA

Iniesta: "Pe Messi îl poţi opri doar dacă-l încui în vestiar"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2010 00:00

Accidentat de mai multă vreme, Andres Iniesta va lipsi astă-seară de la Barcelona, în prima manşă a semifinalei cu Inter Milano.

 

Asta însă nu l-a împiedicat să vorbească despre duelul cu echipa lui Cristi Chivu. Întrebat cum ar putea fi blocat Lionel Messi, internaţionalul spaniol a răspuns fără să stea pe gînduri: "Doar dacă-l încui în vestiar. E un jucător fantastic şi traversează cea mai bună perioadă din carieră".

Altfel, Iniesta crede că  "Barcelona-Inter e adevărata finală a acestei ediţii de Ligă. E mare păcat că una dintre aceste echipe nu se va afla pe Santiago Bernabeu pe 22 mai".

În cealaltă semifinală se întîlnesc Bayern Munchen şi Lyon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  20 Aprilie 2010, 21:32

Iniesta eu nu mi-as paria bani pe asta , la 6 ani a spart usa de la baie sa ajunga la un meci , cred ca fuge bana produce vro tornada pe acolo si tot iese ! :)) In rest : eu cred ca finala va fi Bayern-Barcelona , si sa vezi tu de nu o sa iti inghiti vorbele ca ai spus ca Inter trebuie sa fie in locu lor in finala , pentru ca la ce forma au acu, o sa ia ca voi ( toate cupele anu asta )!

 •  20 Aprilie 2010, 20:34

Fugi ba Iniesta d'aci , asta'ti dribleaza si usa incuiata ;))

 •  20 Aprilie 2010, 18:23

Da bah lulu, Mourinho "organizeaza defensiva in aparare", spre deosebire de toti ceilalti fraieri care o organizeaza in atac. Aici e cheia! :-)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează