INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID 0-3

Ironii înainte de El Clasico! După victoria cu Liverpool, Carlo Ancelotti l-a luat la misto pe Luis Enrique

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 octombrie 2014 10:32

Carlo Ancelotti l-a ironizat pe Luis Enrique la conferinţa de presă de după meciul cu Liverpool, pe care Real Madrid l-a cîştigat lejer, 3-0. 

Italianul a făcut referire la subiectul apărut în weekend, cînd omologul de la Barcelona i-a cerut voie lui Lionel Messi pentru a-l schimba, fără sorţi de izbîndă însă.

"Am vrut să îl mai odihnesc pe Cristiano Ronaldo, a avut multe sprinturi, acţiuni în viteză. Am făcut schimbare fără să-i cer voie", a glumit Carlo Ancelotti. Cristiano Ronaldo a fost schimbat în minutul 75 de Sami Khedira.

La meciul cu Eibar, tehnicianul spaniol a vrut să-l înlocuiască pe superstarul său cu Munir, cînd mai erau 15 minute de joc, iar scorul era 3-0.

Luis Enrique intenţiona să-l schimbe pe Messi, ca să-l odihnească pentru partidele cu Ajax, din Liga Campionilor, şi cu Real Madrid, în La Liga, dar nu fără acordul jucătorului.

Aşa că l-a întrebat pe argentinian dacă vrea să iasă, jucătorul i-a făcut semn că nu, iar în cele din urmă a ieşit Neymar.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
zidane92
zidane92  •  23 Octombrie 2014, 15:41
Postat de a.c.a.b_st pe 23 Octombrie 2014, 12:40

Ce sa zic..atat inteleg ei din fotbal:ura

URA :))))))))))))))))))))))))))))))) Sunt invidios rau pe Barcelona(ati vazut mi-am insusit critica) pentru cum e ajutata in fiecare derby cu Real de arbitrii,asta recunosc,in rest vorbim de 2 din cele mai bune 4-5 echipe de pe continent si din lume ale momentului! Daca pretentia mea ca acest joc sa nu fie viciat de arbitrii si sa fie jucat pe teren =URA ,eu am inchis aici discutia si nu mai am nimic de comentat ! Daca inseamna URA sa scoti in evidenta niste lucruri foarte grave care s-au intamplat la Barcelona(gasiti articolele pe net ca nu sunt eu jurnalist de investigatie sa stiu lucruri si sa comentez pe altceva decat ce e in presa) e clar ca ori eu sunt nebun,ori voi!

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  23 Octombrie 2014, 12:40
Postat de torinezul pe 23 Octombrie 2014, 12:20

Nu mai are nici o sansa .E genul de om cu carte nu poti purta un dialog .Ca el e plin spatial virtual .

Ce sa zic..atat inteleg ei din fotbal:ura

torinezul
torinezul  •  23 Octombrie 2014, 12:21
Postat de torinezul pe 23 Octombrie 2014, 12:20

Nu mai are nici o sansa .E genul de om cu carte nu poti purta un dialog .Ca el e plin spatial virtual .

* cu care ( in loc de : cu carte)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează