INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA 1-0, 6-5 DUPĂ PENALTY-URI

Istoria meciului Ludogoreţ - Steaua putea fi alta! Dezvăluirea lui Cosmin Moţi care putea schimba soarta partidei

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 18:58

La aproape 24 de ore de la finalul partidei, Cosmin Moţi a dezvăluit că el putea să nu mai fie la penalty-uri în teren dacă apuca să-l faulteze pe Fernando Varela. 

"Am vrut să-l faultez pe Varela la faza din final, dar nu am putut. Pînă la urmă avea să fie meciul vieţii mele. Nu mi-a fost teamă deloc la penalty-uri. Nu aveam nici o presiune.

Dacă nu apăram nici un penalty, nu era nici o problemă. E mult spus că am umilit Steaua. E mult pînă la umilinţă. Nu am bătut primul pentru că aşa am vrut eu, eram primul care trebuia să execute şi în timpul regulamentar.

La Rîpă şi Pîrvulescu m-am dus la noroc, pe ceilalţi îi văzusem cum bat, antrenorul cu portarii avea o listă cu ei, mi-a arătat unde bat. Pe cei care au ratat i-am văzut speriaţi, timoraţi. Nu îmi dau seama de ce.

Bucuria a fost mare la final. Noi, sincer voiam să jucăm cu BATE, nu cu Steaua. Dimineaţă am realizat ce am făcut, aveam 60 de mesaje, 40 de telefoane de la foştii colegi.

Cu siguranţă unii mă vor urî, făceam nişte mişcări la penalty-uri, mă lua şi pe mine rîsul”, a spus Moţi la Look TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
dlq1
dlq1  •  29 August 2014, 14:54
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Daca ar fi dupa mine as vrea ca STEAUA sa NU castige niciun meci in grupe si sa nu se califice si astfel oierul sa vanda sa ne lase sa plece sa faca orice numai sa nu mai fie creditorul Stelei, ca si asa a facut-o de oaie.....Comentariul tău...

ogica30
ogica30  •  29 August 2014, 08:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ce debitezi acolo, champions league inseamna bani, cu bani cumperi jucatori, ia sa nu se mai califice steaua vreo 10 ani in CL sa vezi ce o ia la vale...puneti intrebarea,daca becali nu a investit in echipa dupa ce a luat 20 de mil de euro, oare va investi cand va lua doar 4?

andyj91
andyj91  •  28 August 2014, 22:30

Bulgarii au meritat.. Moti a avut inspiratie maxima... Pentru suporteri e mai bine asa, prefer sa ma uit la Steaua cum joaca in Europa League cu adversari normali (asta daca isi revine din forma asta de rahat), decat sa ma uit cum e demolata de Real si Liverpool in timp ce Gigi pune toti banutii aia deoparte si "intareste" echipa cu inca 2-3 petarde luate cu restul de la shaorma...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează