INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - FC BASEL 3-0

Jose Mourinho s-a enervat după 3-0 cu Basel: ”Nu mi-a plăcut! Am jucat fotbal Playstation”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 14:17

Jose Mourinho, managerul lui Manchester United, a criticat delăsarea jucătorilor săi din meciul cu FC Basel, 3-0, după ce scorul a devenit 2-0: "Puteau apărea probleme".

Dacă cineva poate fi nemulțumit până și cu un 3-0 pe tabelă acela e cu siguranță Jose Mourinho. Marți seară, la conferința de presă, tehnicianul portughez s-a arătat deranjat de atitudinea jucătorilor săi după ce Fellaini și Lukaku au dus scorul la 2-0.

"Până atunci am fost stabili, am arătat încredere. După, totul s-a schimbat. A dispărut seriozitatea și n-am mai luat deciziile potrivite. Am văzut un fotbal-fantezie, Playstation", a comentat managerul lui United, supărat că, pe fondul acelei lipse de concentrare, "puteau apărarea probleme".

Mourinho intuiește cam ce-a fost în capul jucătorilor: "Probabil, au considerat că au partida sub control. Dar trebuie să-ți respecți adversarul. Ei însă au pierdut prea multe baloane în poziții simple, mi-au părut prea relaxați. Nu mi-a plăcut deloc ce am văzut". 

Vezi aici video cu rezumatul meciului Manchester United - Basel

Pogba, în cârje!

Paul Pogba a trebuit să fie înlocuit în minutul 18, după ce a primit o lovitură în tendon. Iar Mourinho a anunțat că francezul, care a părăsit stadionul în cârje, e posibil să lipsească mai multe săptămâni: "Cu Everton, în week-end, sigur nu va juca.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează