INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN

Josep Guardiola, declaraţii măgulitoare la adresa lui Mircea Lucescu: ”Şahtior s-ar bate cu Bayern la titlu în Bundesliga”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 martie 2015 19:59

Josep Guardiola, antrenorul celor de la Bayern Munchen, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mircea Lucescu înainte de confruntarea cu Şahtior din optimile Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost 0-0.

”Şahtior are aceeaşi calitate ca echipele de top din Germania. S-ar bate la titlu dacă ar juca în Bundesliga. Au atacanţi de calitate şi trebuie să fim conştienţi de asta. Joacă foarte bine pe contraatac, aşa că trebuie să le evităm.

Cred că Mircea Lucescu este un antrenor foarte bun. Îl ştim cu toţii. Ştiam dinaintea primei manşe ce ne aşteaptă, nu ne-a surprins prestaţia echipei sale în tur”, a spus Josep Guardiola la conferinţa de presă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
dreak
dreak  •  11 Martie 2015, 00:45
Postat de seagold pe 10 Martie 2015, 21:01

pariez ca numele tau, ala de pe buletin, e Frankfurt si mai ales ca habar n-ai cine a fost Otto Braun sau ce nationalitate avea. prea multi berbeci in Romania, abia astept Pastele

Nu te supara, nu e frumos sa jignesti berbecii ... Au si ei demnitatea lor !

dash.berlin
dash.berlin  •  11 Martie 2015, 00:14
Postat de ovidiu_3003 pe 10 Martie 2015, 21:04

Saktar se califica ...ea il are antrenor pe Il Luce ...

: ))))))))))

spectatorul
spectatorul  •  10 Martie 2015, 22:12
Postat de zurzu_zurzu pe 10 Martie 2015, 22:08

Ti o spun eu ca stie ce spune.Sahtior daca ar activa cu actualul lot in Bundesliga sigur s ar bate pentru primele 3 locuri..Are lot peste Leverkusen,Shalke ,Gladbach cu siguranta..si s ar bate cu Dortmund si Wolsburg pentru locurile de Chmapions Ligue.

Pai si eu ce am spus? Se bate vreuna dintre cele enumerate de tine momentan cu Bayern la titlu??

Vezi toate comentariile (15)
Comentează