INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ŞAHTIOR

Josep Guardiola se înclină în faţa lui Mircea Lucescu: ”Bayern va înfrunta unul dintre cei mai buni antrenori din lume”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 13:43

Josep Guardiola, antrenorul celor de la Bayern Munchen, a avut numai cuvinte de laudă despre Mircea Lucescu atunci cînd a vorbit despre confruntarea cu Şahtior Doneţk din optimile Ligii Campionilor.
”Bayern n-a mai întîlnit-o pe Şahtior pînă acum, însă eu cunosc deja această echipă. Au unul dintre cei mai buni antrenori din lume şi un grup de jucători brazilieni de valoare.

Au adunat mulţi tineri talentaţi. Toată echipa este bună, nu numai Adriano. Îi vom analiza în perioada următoare. În această etapă toţi adversarii sînt buni şi cred că vom avea parte de meciuri foarte interesante", a spus Josep Guardiola.

Mircea Lucescu are o singură victorie în cinci confruntări cu Josep Guardiola, 3-2 pe Camp Nou în 2008, în faza grupelor Ligii Campionilor. În rest, au fost patru victorii pentru iberic. Pînă la duelul de anul viitor, cei doi s-au întîlnit doar în meciurile dintre Şahtior Doneţk şi Barcelona.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
dash.berlin
dash.berlin  •  09 Ianuarie 2015, 18:48
Postat de dash.berlin pe 09 Ianuarie 2015, 18:48

Un zero barat...asta esti máfráonulé

cu "g" nu cu "f" :)))

dash.berlin
dash.berlin  •  09 Ianuarie 2015, 18:48
Postat de inginerul. pe 16 Decembrie 2014, 14:49

Brovo, ai 1 leu ! Acum te rog respectuos sa canti la alta masa !

Un zero barat...asta esti máfráonulé

vivilaura
vivilaura  •  17 Decembrie 2014, 11:58

Lucescu n-a obtinut nici o performanta notabila in fotbalul romanesc, iar la banii pe care ii baga Ahmetov la Donetzk, a scos si el o cupa de rahat. Guardiola lauda orice antrenor. Culmea neputintei lui Lucescu, etern complexat de suprematia Stelei, a fost cand juca in semifinala cupei cupelor sampdoria-dinamo, la care dinamoa facea cate 10 pase laterale far nici un sens, dar un atac ca lumea nu ai vazut nici o data la echipele lui lucescu. Steaua 86 sau Romania '94, cand spulberam Columbia, Argentina, nu au nici in clin si nici in maneca ca stilul lui Lucescu, care daca er antrenor la nationala per vremea aia, faceam cateva 0-0 la mondiale! E bun, dar pentru Ucraina, in Italia ZERO.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează