INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - ATLETICO MADRID 1-1 (5-3)

Jucătorii lui Atletico nu renunţă nici după a doua finală pierdută în fața Realului: "Vom câştiga într-o bună zi"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 01:23

Gabi, căpitanul lui Atletico Madrid, este de părere că echipa sa are forţa de a reveni în ultimul act al Ligii Campionilor şi de a câştiga trofeul şi s-a declarat mândru de prestaţia colegilor săi.

"Toata lumea e tristă, am încercat absolut totul, sunt mândru de această echipă, dar la penalty-uri soarta a fost crudă. De mâine o luăm de la capăt. Cred că această echipă are valoarea de a câştiga Liga Campionilor. Vom reveni în finală şi vom câştiga într-o bună zi", a declarat căpitanul lui Atletico la finalul partidei.

 Atletico a pierdut finala jucată împotriva lui Real Madrid la penalty-uri, după 1-1 în primele 120 de minute şi 3-5 la loviturile de departajare. Este a doua finală pierdută de echipa lui Simeone în faţa rivalilor din Madrid, după cea disputată în 2014.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1680695895530968
Ion Ion  •  29 Mai 2016, 10:55

Aseară,câștigați lejer cu 2-1 dacă-l desemnați sâ execute penaltiul pe Tores. Dar ca să-i crească acțiunile lui Griesman, în vederea vânzării, na-ți făcut-o și acum plângeți. Și antrenorii și conducătorii mai greșesc, nu-i așa?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează