INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PORTO - LIVERPOOL 0-5

Klopp și-a lăudat un jucător în stilul caracteristic: "În sfârșit și-a găsit centrările, credeam că le-a lăsat prin Scoția, pe undeva :)"

Robertson, stânga, alături de Mane și Wijnaldum Foto: Reuters
Robertson, stânga, alături de Mane și Wijnaldum Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 00:43

Liverpool i-a produs miercuri seară lui Porto cea mai grea înfrângere europeană din istoria clubului, 0-5. Antrenorul "cormoranilor" a fost, evident, extrem de fericit după meci, remarcându-l pe scoțianul Andy Robertson într-un mod amuzant.

"Jucătorii au fost fantastici, e un rezultat posibil doar când toată echipa joacă extraordinar și așa a fost. Am fost foarte maturi, profesioniști, agresivi când a trebuit, ne-am apărat bine, am contraatacat excelent și am ținut de minge.

Roberston a fost foarte bun, în sfârșit și-a găsit centrările, credeam că le-a lăsat prin Scoția, pe undeva :)", a spus Jurgen Klopp.

28 de goluri are Liverpool în acest sezon din Ligă, mai multe decât oricare altă formație

"Am început jocul echilibrat, chiar am avut o ocazie de gol în startul partidei. Când jucăm cu o echipă cu asemenea forță, e dificil. Are mare valoare. A fost o lovitură puternică pentru jucătorii mei. Suntem triști, deziluzionați... Suntem lideri în campionat și mergem mai departe în Cupă, ne rămân aceste obiective"
Sergio Conceicao, antrenor FC Porto

Returul Liverpool - Porto se joacă pe 6 martie. În celălalt meci al serii, Real Madrid a învins PSG cu 3-1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Februarie 2018, 13:01

porto nu are antrenor si nici jucatori de valoare. clubul vinde pentru profit. liverpool-ul actual poate fi lesne depasit de o echipa corect disciplinata tactic. in anglia, i-au batut destui...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează