INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA, 1 OCTOMBRIE, 21:45, DIGI1,, DOLCE 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

Lampard, impresionat de atmosfera de pe Naţional Arena: "Steaua are nişte suporteri fantastici"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 septembrie 2013 20:32

Mijlocaşul lui Chelsea, Frank Lampard, abia aşteaptă meciul cu Steaua, fiind impresionat de atmosfera pe care suporterii roş-albaştrilor o creează la meciurile de pe teren propriu.

"Avem experienţa necesară pentru a nu subestima nici o echipă din grupă. Sînt fericit că am jucat cu Steaua sezonul trecut, pentru că ştiu atmosfera care va fi.

În primăvară am intrat foarte greu în meci şi am pierdut partida în prima repriză. Steaua are parte de o atmosferă extraordinară la meciurile de acasă. Are o echipă puternică şi un grup unit.

Noi avem nevoie de două-trei luni pentru a ne însuşi ideile noului manager, dar am încredere în jucătorii noştri tineri", a spus Lampard la conferinţa de presă.

Steaua - Chelsea este mîine, de la ora 21:45, în direct la Digi1, Dolce1, TVR1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
luisharcsa
luisharcsa  •  01 Octombrie 2013, 20:36

trist este ca au un singur neuron PS toti la un loc au in singur neuron

vasile_69
vasile_69  •  01 Octombrie 2013, 10:23

Orice ar spune adversarii Stelei despre Steaua, doar Steaua joaca in UCL si nu alta echipa din Romania, restul e cancan !!! Hai Steaua !

zincat
zincat  •  01 Octombrie 2013, 00:15
Postat de gerulathor pe 01 Octombrie 2013, 00:03

foarte frumos din partea ta, respect maxim! stie careva daca "desteptii" aia de la stadion/primarie au tras acoperisul, sau Steaua va juca pe o mocirla crunta!?

Primaria...statul roman....niste profitori fata de romanul care maninca fotbal pe piine(atita vreme cit romanii isi vor mai permite sa isi cumpere si piine)...ca sa nu mai vorbim de FRF...sportiv Romania arata mai bine pe timpul comunismului...si am dreptate....sper sa fiu injurat iar de generatia EMO. Mult succes Steaua miine si Hai Romania

Vezi toate comentariile (23)
Comentează