INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LEGIA, MIERCURI, 21:45, ÎN DIRECT LA DIGI 1, DOLCE 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Legia nu renunţă la ultraşii de la peluză la meciul cu Steaua » Asul din mînecă pe care îl au polonezii

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 16 august 2013 17:16

UEFA a anunţat că Legia nu va putea beneficia de aportul fanilor de la peluză la jocul cu Steaua din play-off-ul UEFA Champions League din cauza manifestărilor pe care aceştia le-au avut la meciul din turul 2 preliminar, atunci cînd Legia a jucat cu The New Saints.

Chiar şi aşa, oficialii campioanei Poloniei fac tot posibilul pentru a beneficia de aportul acestor fani la disputa cu Steaua, iar preşedintele celor de la Legia a discutat cu preşedintele federaţiei, Zbingiew Boniek şi l-a rugat pe acesta să se adreseze celor de la UEFA, imaginea fostului mare fotbalist polonez la forul european fiind una excelentă. 

"Sancţiunea este prea severă. Vă asigur că fanii noştri nu au realizat că inscripţiile de pe steaguri pot fi interpretate drept rasiste. Dacă traducerea e greşită, atunci ea nu trebuie folosită.

Stadionul Lazienkowoska este una dintre cele mai sigure facilităţi din fotbalul polonez. Dacă peluza va fi închisă, va arăta foarte rău. Nu vor mai fi aceleaşi emoţii în tribune. Asta nu e doar problema noastră, ci a întregului fotbal polonez.

Prin urmare, eu cred cu tărie în sprijinul preşedintelui Boniek şi a oamenilor lui, în recursul de la UEFA", a declarat Boguslaw Lesnodorski pentru sports.pl.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
plischi
plischi  •  16 August 2013, 19:57

daca steaua ajunge acolo avand un trei la zero in pusculitza, uefa poate lasa fanii polonezi si in jurul terenului de joc. daca nu, nu!...

wertus
wertus  •  16 August 2013, 18:26

am postat aici un comentariu in care spuneam ce promoveaza steaua , oile 2003 crestine , Bucuresti . 1 prostie , 2 idiotenie , 3 incultura , 4 . Xenofobism si acest lucru e promovat masiv de o parte a presei . Polonezii le raspund cu aceeasi moneda . Din aceasta cauza unii ca mine o sa uram in veci echipa bolsevica steaua bucuresti , formata la ordin nu din pasiune ptr fotbal .

alpha.dog
alpha.dog  •  16 August 2013, 18:12

cum sa treaca epoxidatii de legia? doar in campionat se fac teste de mantuiala

Vezi toate comentariile (27)
Comentează