INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LEGIA VARŞOVIA, MIERCURI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Legia, victorie cu 3-0 înainte de Steaua » Polonezii şi-au menajat din nou titularii

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 17 august 2013 20:03

Legia Varşovia s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Poloniei, după victoria cu 3-0 împotriva celor de la Rozwoj Katowice.

Jan Urban a folosit însă, la fel ca şi în ultima etapă din campionat, mai multe rezerve. Practic, din cei 11 titulari de astăzi numai 3 se vor regăsi pe teren şi cu Steaua.

Kosecki, care a marcat două goluri (39, 46), fundaşul dreapta Broz, care profită de accidentarea titularului de drept, şi Radovici. Cel de-al treilea gol al Legiei a fost marcat de Saganowski (16).

Legia Varşovia a evoluat în următoarea formulă: Skaba - Broz, Rzezniczak, Cichocki, Brzyski - Kucharczyk (Ojamaa '46), Lukasik (Vrdoljak '69), Radovic, Pinto, Kosecki - Saganowski (Dwaliszwili '59).

Echipa probabilă pentru meciul cu Steaua: Kuciak - Broz, Dossa Junior, Jodlowiec, Wawrzyniak - Vrdoljak, Furman - Zyro, Radovici, Kosecki - Dvalisvili

Meciul dintre Steaua şi Legia Varşovia va avea loc miercuri, de la ora 21:45, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
mega2005
mega2005  •  18 August 2013, 12:00

Este un bun moment pentru Steaua sa-si aduca aminte de faptul ca in play-off a eliminat echipe mai cu pretentii decat Legia.... Succes miercuri...bineinteles, voi fi la stadion!!!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  18 August 2013, 10:34

steaua e obijnuita cu scorul asta...:)

plischi
plischi  •  18 August 2013, 05:57

fiecare antrenor cu gandirea sa. unii vad continuitatea ca element mai important decat menajarea titularilor in vederea partidelor grele. altii vad pe dos. cand se va trage linia dupa dubla care ne intereseaza se va vedea cine a gresit.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează