INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - PSG 3-1

Lewandowski se pregătește de o schimbare radicală » A mărturisit tot în... Playboy!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 11:14

Robert  Lewandowski, atacantul polonez care a deschis drumul spre victoria bavarezilor cu PSG 3-1, e al treilea ca viteză în a ajunge la 43 de goluri în Ligă după Van Nistelrooy și Messi. După ce se lasă de fotbal, vrea să devină pilot.

"Neymar a făcut cunoștință cu Bayernul lui Jupp", titrează "Bild" după ce campioana Germaniei s-a revanșat pentru corecția încasată în tur cu PSG, 3-1. Lui Bayern i-au trebuit doar 8 minute să deschidă raliul de la Munchen, cu Lewandowski gonind în viteza a 5-a și marcând al 43-lea gol în Ligă în 66 de meciuri. 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Bayern - PSG 3-1

Numai alți doi jucători au izbutit să ajungă mai rapid decât polonezul la această cifră, Van Nistelrooy (50) și Messi (62). De restul s-a ocupat Tolisso, primul francez cu "dublă" în poarta lui PSG și întâiul cu primele 4 goluri date doar cu capul!

Lewa e mare iubitor de adrenalină și vrea să treacă de adversari ca vântul și după retragere. A mărturisit în Playboy că se va face pilot de raliuri. A și discutat cu soția sa, Anna, campioană de karate. "Să conduc este evadarea mea din lume, mereu am fost interesat de sporturile cu motor", a admis Robert, care ar începe cu Paris-Dakar. Precum compatriotul său, Adam Malysz, fost schior, deja cu 3 experiențe la activ. "Problema e că trebuie să fii 100% dedicat acestui sport și implică mai multe sacrificii ca fotbalul. Vom vedea ce va fi". 

"Nu contează dacă îmi conduc Fiatul Bravo sau alerg pe pista de raliuri de la Lublin, unde am concurat deja de câteva ori. Îmi place să simt adrenalina" Robert Lewandowski, atacant Bayern

3 goluri a reușit Lewandowski în această Ligă. În Bundesliga, atacantul lui Bayern are 14 și conduce topul marcatorilor

16 goluri a înscris polonezul în preliminariile CM 2018, câștigând grupa în care "tricolorii" l-au avut adversar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close