INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG 3-1

Liderul vestiarului blanco dă semnalul revenirii: "Real Madrid nu poate fi considerat răpus niciodată!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 00:07

Căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, 31 de ani, a vorbit despre victoria cu 3-1 acasă, în fața lui PSG, echipa sa revenind de la 0-1 prin reușitele lui Ronaldo (2) și Marcelo.

"O victorie importantă. Aceste meciuri de Ligă intră în istorie și cea mai bună metodă de a le face memorabile este să jucăm cu personalitate. Am obținut un scor bun în vederea meciului retur. Am fost o echipă serioasă, s-a muncit mult și rezultatul e just. Am fost eficienți în fața porții, cum n-am fost poate în alte meciuri. Jos pălăria pentru munca întregii echipe!

După ce am luat gol, n-am avut timp să ne lamentăm. Am continuat să căutăm victoria și să jucăm tare. Real Madrid nu poate fi considerat răpus niciodată!

Am suferit din cauza jucătorilor foarte rapizi pe care îi are PSG. A fost un echilibru mare parte din meci. În retur trebuie să ne respectăm adversarul, am făcut un pas important spre calificare, dar se poate întâmpla orice", a spus Ramos.

"Sunt foarte mândru de echipa mea, am jucat excelent după ce am primit gol. Am avut și susținerea publicului 90 de minute și asta ne-a ajutat foarte mult. A fost un meci foarte bun, sper să reușim și în retur să jucăm cel puțin la fel de bine. Acest club are 12 Ligi ale Campionilor. E o competiție în care jucătorii știu ce pretenții sunt. Trebuie să demonstrăm mereu că echipa luptă pentru trofeu. Azi am reușit, dar nu numai când am avut mingea. Ne-am și apărat bine, cu viteză, cu ritm, și asta contează"
Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid

Returul PSG - Real Madrid e pe 6 martie. În celălalt meci al serii, Liverpool a învins la Porto cu 5-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1272923266081255
Badica Tudor  •  15 Februarie 2018, 09:25

da de arbitru nu esti multumit!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează