INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPONSOR

Liga Campionilor va avea un sponsor nou! Cât va dura acordul și când va intra în vigoare

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 12:44

Banca Santander a devenit sponsorul oficial al Ligii Campionilor. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținută de UEFA.

Potrivit reprezentanților forului european, acordul va intra în vigoare de la începutul sezonului 2018-2019 și va dura trei ani. Pe lângă Liga Campionilor, Banca Santander va sponsoriza și Europa League, Supercupa Europei, Uefa Youth League precum și Liga Campionilor la futsal, competiție înființată recent de forul european.

"Suntem încântați să îi urăm bun venit lui Băncii Santander în familia sponsorilor Ligii Campionilor UEFA și suntem încântați să colaborăm cu una dintre cele mai distinse bănci din întreaga lume. Există o relație naturală între Liga Campionilor UEFA și Santander, banca fiind recunoscută pentru faptul că este una din cele mai bune mărci din întreaga lume și, bineînțeles, cu finala Ligii Campionilor, care a rămas unul dintre cele mai urmărite evenimente sportive anuale de pe planetă.

Santander are un interes deosebit în sport și acest parteneriat va permite Ligii Campionilor să se angajeze în continuare față de fanii săi din America Latină și în întreaga lume", a declarat Guy-Laurent Epstein, directorul de marketing al evenimentelor UEFA.

Banca Santander s-a înființat în urmă cu 160 de ani în orașul spaniol cu același nume. Anunțul că a devenit sponsorul oficial al Ligii Campionilor vine la doar câteva zile de când au apărut zvonuri potrivit cărora banca spaniolă nu ar mai dori să prelungească contractul cu formația de Formula 1, Ferrari.

surse: uefa.com, sportspromedia.com, as.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
brifcor
brifcor  •  30 Noiembrie 2017, 13:23

"...bun venit lui Băncii..", "banca fiind recunoscută... cu finala Ligii Campionilor..." Cristian Toma e pseudonimul Reverso sau al Google Translate ? :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează