INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - AS ROMA 5-2

LIVERPOOL - AS ROMA 5-2 // Plănuiește un scenariu ca-n Hitchcock! În extaz, Jurgen Klopp "amenință" cu victoria și în retur: "Nu contează cele două goluri!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 09:51

Liverpool s-a impus în fața Romei, 5-2, în turul semifinalelor UEFA Champions League, după un meci spectaculos. Returul va avea loc pe 2 mai. 

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, regretă doar relaxarea de final, după ce s-a grăbit să-l scoată pe Salah. "Am fi fost perfecți dacă se termina 5-0 ori 5-1. Oricum, nici nu-mi imaginam asemenea diferență".

This is Anfield! Probabil că toți jucătorii Romei au citit plăcuța de pe miticul stadion, însă nici prin cap nu le-a trecut că aici vor retrăi parțial coșmarul, tot în Ligă, de pe Old Trafford. Cu Chivu în teren, în noiembrie 2010 s-a terminat 1-7.

Marți, giallorosii au scăpat mai ieftin la Liverpool, dar devorați de "cormorani" ca Păsările lui Hitchcock. N-a fost un accident, ci doar normalul instituit de trupa lui Klopp, de la ritmul Beatles la hard-rock.

Tornade de goluri

"În această seară am văzut adevăratul spirit Liverpool. Suntem o echipă ofensivă, care joacă fotbal. 5-2 este fantastic, nu-mi imaginam că vom reuşi un asemenea rezultat și să marcăm de 5 ori", mărturisea managerul neamț.

Fanii s-au obișnuit deja cu furtunile de goluri în acest sezon de Ligă și succesele memorabile. 3 în 11 minute cu Hoffenheim, în play-off, 4 în 35 de minute cu Maribor, 3 în 14 minute cu Spartak, în grupe. Apoi 3 în 28 de minute cu FC Porto, în "optimi", 3 în 19 minute cu Man. City, în "sferturi", și acum 5 reușite în 33 de minute!

"Am fost perfecți 80 de minute și eram și mai liniștit la 5-0 sau 5-1, pentru că penaltyul lor nu a fost".

Supărat pentru final

Klopp joacă exact ce vor fanii Kop și pare că nimic nu-l poate opri să ajungă în finala de la Kiev. "Nu simt că cele două goluri o vor ajuta pe Roma prea mult. Totuşi, pentru noi e supărător să pățim asta într-un timp atât de scurt, pe final de meci". Schimbarea noului profet de pe Anfield, Salah, a întrerupt lumina doar ca să mai aibă haz returul de pe Olimpico. Acolo unde Liverpool vrea să biseze. Nu așa i-a spus goodbye și lui Pep? 

"Nu mă așteptam să joace tot cu trei fundași. Am oferit un fotbal spectaculos, la fel vom face în retur, pentru că am în minte ce s-a întâmplat cu Barcelona. Mergem la victorie, calificarea e la mâna noastră" Jurgen Klopp, manager Liverpool

38 de goluri a înscris Liverpool în 13 meciuri. Este cea mai prolifică echipă din Liga Campionilor 2017-2018

Are Roma forța necesară să întoarcă soarta calificării?

DA
NU

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  30 Aprilie 2018, 00:40

Liverpool a distrus campioana Angliei, si-a batut joc de toate adversarele ei de pana acum, are cel mai spectaculos joc si cei mai adevarati fani si a dat 38 de goluri in editia asta ( si nu s-a terminat deloc, mai sunt un retur de semifinala si o finala ) dar jocurile sunt facute de sus? Cat de beat sa fii sa afirmi asta? Si cat de foame sa fie prin Italia aia incat sa se trezeasca unul din criza si sa scrie ca in retur vor canta doar fanii Romei? In primul rand ca Roma n-are ce sa caute aici, pentru ca doar faptul ca n-a jucat Messi in retur iar catalanii s-au crezut deja calificati a adus-o in semifinale. Liverpool nu e Barcelona iar ulciorul ala cu revenirile Romei nu merge de nshpe mii de ori la apa. Vom asista la o finala Real - Liverpool in care e greu sa dai un pronostic iar eu sper ca echipa mai buna si mai spectaculoasa sa castige.

123036675221542
Marius Stan  •  25 Aprilie 2018, 14:40

*** ***(***) echipa din Premier League, cei mai incorecți și deloc fairplay fani și o echipa slabă(cu excepția lui salah și mane, care daca nu erau încurajați de cântecele fanilor, de tactica antrenorului și mai ales de norocul incredibil datorită căruia au reușit să dea 5 goluri. De asemenea, nu mi-au plăcut deloc comentariile lui klopp, care au fost extrem de urate la adresa Romei în opinia mea .Mai vorbim pe Olimpico, unde o sa cânte numai fanii Romei și o sa fie asediu la poarta lui karius, care își va lua pe puțin 4 goluri ...Ascultati-ma pe mn...Mai vb miercuri! Va pup fani suckerpool

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  25 Aprilie 2018, 11:47
Postat de cneius pe 25 Aprilie 2018, 11:22

"""...dar devorați de "cormorani" ca Păsările lui Hitchcock..." nu reusesc sa inteleg ce a vrut autorul sa spuna..

Autorul articolului face apel la cultura generala, dar in filmul lul lui Hitchcock PASARILE NU ERAU DEVORATE, ci ELE atacau oamenii. ... Dupa prima repriza in care am vazut ARBITRI *** de stil LIGA 1 ROMANIA, meciul nu a mai prezentat interes. Indiferent de spectacolul pe care l-ar invoca unii/altii, MIZERIA MORALA provoaca GREAŢĂ si SILĂ. Jocurile sunt facute dinainte la nivel inalt, iar prosktimea are rolul SA AIBA OCUPATIE - sa se minuneze, sa critice, si bineinteles, sa cotizeze.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează