INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMI DE FINALĂ

VIDEO + FOTO Final NEBUN de meci pe "Bernabeu"! Ronaldo răpune colosul parizian + Liverpool o distruge pe Porto

FOTO: Reuters +14   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 23:44

Real Madrid s-a impus în manșa tur a șocului optimilor Ligii Campionilor, scor 3-1, în fața celor de la PSG. Liverpool a trecut categoric, scor 5-0, de FC Porto. Retururile vor fi pe 6 martie la Paris, respectiv Liverpool.

Real Madrid - PSG 3-1
Au marcat:
Ronaldo' 45 (pen.) ' 83, Marcelo '86 / Rabiot '33
VIDEO / text

Ronaldo a doborât colosul parizian, ducându-i pe madrileni mai aproape de apărarea trofeului Ligii Campionilor. PSG a preluat inițiativa în debutul partidei, cu Neymar și Mbappe în rolurile principale. Incursiunile celor doi s-au concretizat în minutul 33, când Rabiot, scăpat singur în interiorul careului, trimitea fără speranță pentru Navas. Cvintuplul Balon de Aur și-a intrat în rol. Ronaldo a egalat înainte de pauză, din penalty.

Partea secundă a avut coordonate asemănătoare. PSG a început mai bine, dar madrilenii au lovit decisiv pe final. Cristiano și Marcelo au marcat în minutele 83 și 86, iar trupa lui Zidane e favorită înaintea returului de la Paris.

Real Madrid: Navas - Nacho, Ramos, Varane, Marcelo - Modric, Kroos, Casemiro - Isco, Benzema, Cristiano
Rezerve: Casilla, Bale, Theo, Lucas, Achraf, Asensio, Kovacic
Antrenor: Zinedine Zidane

PSG: Areola - Alves, Marquinhos, Kimpembe, Berchiche - Verratti, Lo Celso, Rabiot - Mbappe, Cavani, Neymar
Rezerve: Trapp, L. Diarra, Di Maria, Draxler, Meunier, Pastore, Silva
Antrenor: Unai Emery

Ronaldo e primul jucător din istoria Ligii Campionilor care înscrie peste 100 de goluri pentru același club (101) în această competiție. Messi are 97 pentru Barcelona.

Porto - Liverpool 0-5
Au marcat:
Mane '26 '53 '85, Salah '29, Firmino '70
VIDEO / TEXT

Liverpool nu s-a lăsat mai prejos față de rivala din campionat, Manchester City, asigurându-și în mare măsură calificarea. Mane, Firmino și Salah au fost letali, demonstrând încă o dată că formează unul dintre cele mai periculoase triouri din Europa. Returul a devenit o simplă formalitate pentru Klopp, care se poate concentra pe competiția internă.

Porto: Jose Sa - Pereira, Reyes, Marcano, Telles - Sergio Oliveira, Herrera - Marega, Otavio, Brahimi - Soares
Rezerve: Casillas, Corona, Majeed, Osorio, Paciencia, Pereira, O. Torres
Antrenor: Sergio Conceicao

Liverpool: Karius - Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson - Henderson, Milner, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Rezerve: Mignolet, Gomez, Moreno, Chamberlain, Lallana, Ings, Matip
Antrenor: Jurgen Klopp

primire de senzație pentru rAMOS ET. COMP

Autocarul lui Real Madrid a fost urmărit cu mai multe camere de filmat pe drumul de la cantonament la stadion, iar rezultatul este unul senzațional: atmosfera creată de fani la sosire, în Plaza de los Sagrados Corazones, i-a impresionat și mobilizat pe jucătorii lui Zidane:

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (105)
submarina
submarina  •  15 Februarie 2018, 10:29

Sa traiti. Iar eu stau cu gandul la Bayern Munchen, echipa mea favorita, va putea oare sa faca fata in acest sezon de CL...

zorrozabal
zorrozabal  •  15 Februarie 2018, 10:18

Da,un seic si-a pus la bataie petrodolarii si a cumparat o multime de jucatori cu nume si un antrenor care a castigat de trei ori consecutiv EL!Dar nu e suficient sa bata Real Madrid-pe stadionul Santiago Bernabeu- o echipa nobila,cu un trecut si un prezent glorios!

1365237980226220
Orhidee Phalaenopsis  •  15 Februarie 2018, 08:35

Ronado a dat un gol din penalty si unul la care s-a lovit mingea de el. Si un stalp daca era in locul lui era gol. Psg s-a batut singura iar golul lui Marcelo a fost gol de portar.

Vezi toate comentariile (105)
Comentează