INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTRA - FC COPENHAGA 1-1

FOTO și VIDEO » Început entuziasmant, rezultat dezamăgitor » Astra a remizat cu FC Copenhaga, la debutul în Ligă

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +10   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 17:27

Astra a remizat cu FC Copenhaga, în prima manșă a celui de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, scor 1-1.

FINAL »  Astra - FC Copenhaga 1-1 (VIDEO/liveTEXT)
Au marcat:
Teixeira '7 / Delaney '64

Campioana României a deschis rapid scorul, în minutul 7. Boudjemaa a trecut spectaculos de apărarea danezilor și i-a pasat decisiv lui Teixeira, în apropierea punctului de la 11 metri. Portughezul a reluat din prima, fără nicio șansă pentru Olsen.

Astra s-a apărat foarte bine și le-a pus probleme pe contraatac danezilor, care au amenințat poarta prin căpitanul Delaney, al cărui șut din interiorul careului a trecut peste poartă.

FC Copenhaga a ratat o mare ocazie pe finalul primei reprize, la un corner la care Lung a ieșit greșit și nu a reușir să rețină. Danezii au reluat spre poartă, dar mingea a fost respinsă în corner de Geraldo.

Astra a început în atac a doua repriză, însă campioana Danemarcei a echilibrat situația și a reușit egalarea în minutul 64, prin Delaney. Căpitanul formației daneze a trimis mingea în plasă cu un șut din interiorul careului, după o pasă primită de la noul-intrat Falk.

Copenhaga putea trece în avantaj în minutul 79, dar Verbici nu a reușit să reia centrarea primită de la același Falk.

Giurgiuvenii vor juca meciul retur la Copenhaga, miercurea viitoare.

Echipele de start:

Astra: Lung jr. - Vangjeli, Fabricio, Geraldo, J. Morais - Takayuki (De Amorim '72), Fl. Lovin, Boldrin - Boudjemaa (Săpunaru '59), D. Niculae, Teixeira
Rezerve: Gavrilaș, De Amorim, Oros, Al. Stan, Boubacar, Săpunaru, D. Florea
Absenți:  Alibec (accidentat)
Antrenor: Marius Șumudică

FC Copenhaga: Olsen - Ankersen, Zanka, Johansson, Augustinsson - Verbici (Amankwaa '80), Delaney, Kvist, Toutouh (Falk '61) - Santander, Cornelius
Rezerve: Andersen, Antonsson, Pavlovici, Remmer, Gregus, Falk, Amankwaa
Absenți: -
Antrenor: Stale Solbakken

 

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (200)
onduku
onduku  •  27 Iulie 2016, 21:26
Postat de ftwraku pe 27 Iulie 2016, 21:19

Da,ai dreptate. Dar Fc Copenhaga in 2016 este la acelas nivel cu ORICE echipa din Romania. Faptul ca castigi 3-0 intr-un meci nu inseamna neaparat ca ala este raportul de forte. Ti-am spus,etalonul este UCL. Romania nu a dat o echipa care sa treaca de grupe IN UCL IN TOATA ISTORIA NOULUI FORMAT. Ei au lasat acasa ManU....Si in Europa au avut rezultate mai bune decat echipele din Romania in ultimii ani. Da,ce zici si tu sunt argumente bune,dar ei dau 4 echipe in Uefa,noi 5,mare diferenta nu este... IAR FC COPENHAGA ARE O VALOARE DE PIATA MAI MARE DECAT ORICARE ECHIPA DIN LIGA1,deci CUM AR PUTEA SA FIE ASTIA PESCARI ? A,ca ii elimini,este altceva... si o echipa de necunoscuti a eliminat juve in 2012 in Uefa,diferenta este ca de aia nu a mai auzit nimeni pe cand Juve a jucat prin Liga semifinale....

De acord. In 2010-2011 au mers, cand Unirea a pierdut 0-1 la Zenit. Fie vorba intre noi, daca juca Copenhaga atunci cu Zenit si Spalletti probabil ca nu trecea. Asa a trecut de grupe depasindu-le pe Rubin si un Panathinaikos cu probleme financiare. In alta ordine de idei, e un fel de Rosenborg mai actual. DAR din grupa aia CFR Cluj sigur iesea si mai mult ca sigur ca si Steaua chiar Steaua de atunci cu Galatasaray. Steaua de exemplu in Liga a jucat numai cu echipe bune. Si sa nu uitam ca si Unirea a trebuit sa treaca de un Stuttgart mult mai puternic.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  28 Iulie 2016, 02:11
Postat de tzusti_reloaded pe 28 Iulie 2016, 02:08

***..DUPA STIL IMI PARI CUNOSCUT..AI CURAJ SA SPUI DE UNDE ESTI..DIN CE ORAS? NU M AR MIRA SA FII DIN BRASOV SA STAI IN *** SI SA FII FAN VARZA SI *** :)

:) SI FICISIBI CA BRANZA S A *** IA BANN

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  28 Iulie 2016, 02:08
Postat de iobag pe 28 Iulie 2016, 01:49

Nu chiar , mai mult incerc sa l intarat pe ala care scrie cu litere mari sa vada ca postez ca sa creada ca ii citesc comentariile si sa mai scrie. La lucruri serioase trecem cand revine savantu sa mi spuna cum dacii au construit de fapt piramidele. Daca nu cumva vrei sa ma convingi tu

***..DUPA STIL IMI PARI CUNOSCUT..AI CURAJ SA SPUI DE UNDE ESTI..DIN CE ORAS? NU M AR MIRA SA FII DIN BRASOV SA STAI IN *** SI SA FII FAN VARZA SI *** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (200)
Comentează