INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE

VIDEO + FOTO Victorie la scor de neprezentare pentru Barcelona » Catalanii au prima șansă în returul cu Bayern Munchen după 3-0 pe Camp Nou

Foto: Reuters +10   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 23:39

Dacă în 2013 Bayern Munchen i-a administrat Barcelonei una dintre cele mai severe înfrîngeri, 4-0, lucrurile s-au inversat anul acesta. Formația spaniolă s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-0, după "dubla" lui Messi și reușita lui Neymar.

Prima repriză a avut-o în prim plan pe Barca, însă ocaziile mari de gol au lipsit. După primele 45 de minute de joc, formația catalană avea posesia sensibil egală cu cea a nemților, 51%-49%.

Primul gol al partidei a fost marcat de Lionel Messi, în minutul 77, după ce băieții lui Pep Guardiola au pierdut balonul în propria jumătate, catalanii au recuperat și i-au pasat argentinianului, care a șutat la colțul scurt din 20 de metri.

Messi a realizat dubla după trei minute, cînd l-a eliminat din joc pe Boateng în careu și a trimis o scăriță cu piciorul drept peste Manuel Neuer, portarul lui Bayern neavînd nici o șansă. Acestea au fost primele goluri pe care fotbalistul catalanilor i le înscrie portarului german.

În prelungirile partidei, același Messi l-a găsit perfect pe Neymar, iar brazilianul a rămas singur cu Neuer, pe care l-a executat.

Vezi VIDEO cu golurile!

VEZI LIVETEXT PARTIDA

Echipele de start:

Barcelona: Ter Stegen - Alves, Mascherano, Piqué, Alba - Busquets, Iniesta, Rakitici - Suárez, Neymar, Messi

Bayern: Neuer - Benatia, Boateng, Rafinha, Bernat - Lahm, Xabi, Schweinsteiger - Thiago - Müller, Lewandowski

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (178)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  07 Mai 2015, 16:37
Postat de andrei.33 pe 07 Mai 2015, 04:32

Serie A a scazut enorm in ultimul deceniu. Nu o spun eu, o stie toata lumea. Acolo ajung jucatori imprumutati sau ajunsi in dizgratie la echipe din Spania sau Anglia. In Italia nu are nimeni puterea financiara a unui Real, Barca, Bayern, Manchester, Chelsea, PSG etc. Asta se vede. Normal ca exista traditie in spate, exista si calitate insa lupta in Serie A e palida rau fata de ce era in anii 90, spre exemplu.

IN ITALIA FOTBALUL A SCAZUT SI DATORITA FAPTULUI CA MARII PATRONI SUNT LA FEL DE BLATISTI SI EVAZIONISTI CA AI NOSTRI

pirucul
pirucul  •  07 Mai 2015, 08:41
Postat de almaviva pe 07 Mai 2015, 07:41

Tineam cu Bayern seara aceasta, insa Barcelona a fost superioara la atatea capitole. Bayern resimte lipsa atator titulari: Robben, Ribery, Alaba, Javi, Badstuber. Pentru cei care exulta aceasta seara: as vrea sa vad ce ar face Barcelona daca nu i-ar avea disponibili simultan pe Messi, Neymar, Iniesta si Alves. Ar fi dezastru!

bayernul din seara aceasta este ca si barca de acum 2 ani . atunci nu a contat ca messi era accidentat si a jucat 45 de minute din 180 sau ca lipseau 3-4 jucatori care ar fii fost titulari sa nu uita,m ca ajucat bartra in acele meciuri sau macar in unul dintre ele si nu stiu daca avea 10-15 meciuri jucate la barca atunci. dar atunci nimeni nu a tinut cont de asta numai de scor asa si acum nu tine nimeni seama ca bayern avea 4-5 jucatori lipsa si a luat 3. apropo ca fan barca o zic , oare daca meciul se termina egal ce mai ziceau acum critici lui pep ? ca e un mare antrenor care a reusit un egal cu o echipa peticita dar asa zic ca e limitat , omul s-a folosit de ce avea mai bun in acest monent. dar adevarul e ca barca aseara a fost magica.

almaviva
almaviva  •  07 Mai 2015, 07:41

Tineam cu Bayern seara aceasta, insa Barcelona a fost superioara la atatea capitole. Bayern resimte lipsa atator titulari: Robben, Ribery, Alaba, Javi, Badstuber. Pentru cei care exulta aceasta seara: as vrea sa vad ce ar face Barcelona daca nu i-ar avea disponibili simultan pe Messi, Neymar, Iniesta si Alves. Ar fi dezastru!

Vezi toate comentariile (178)
Comentează