INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA 1-1

VIDEO + FOTO Sparta Praga - Steaua 1-1 » Echipa lui Reghe are prima șansă la calificare după golul fabulos marcat de Stanciu

FOTO: Ștefan Constantin +40   FOTO
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 22:50

Sparta Praga și Steaua au terminat la egalitate, 1-1, în prima manșă din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Meciul retur va avea loc miercuri, 3 august.

Vezi AICI cum s-a desfășurat meciul

Sparta Praga - Steaua 1-1 (Sural 35'/ Stanciu 75') - VIDEO

Primă repriză cu oscilații

Steaua a început foarte bine, iar Stanciu a reluat cu capul din șase metri, dar portarul Bicik a respins. După 10-15 minute bune ale roș-albaștrilor, cehii au echilibrat meciul și au început să pună probleme.

În minutul 35, Sural a deschis scorul, cu o lovitură de cap de la 6 metri. Acesta profitat de marcajul larg al steliștilor și l-a învins pe Niță. Până la pauză, cehii au avut mai multe ocazii, dar nu au mai marcat.

Steaua a revenit în a doua repriză

După pauză, Reghe a mutat cu Adi Popa și Muniru, iar jocul Stelei a crescut. Steliștii au pus stăpânire pe joc au avut o ocazie imensă prin Golubovici.

Golul egalizator a venit în minutul 75. Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitură liberă de la 16 metri, iar portarul Bicik nu a avut nicio reacție.

Până la final, cele două formații au căutat golul victoriei, dar acesta nu a venit. Astfel, calificarea se va decide la București. Meciul retur va avea loc miercuri, 3 august.

 

Echipele de start:

Sparta Praga: Bicik - Holek, Brabec, Kadlek - Zahustel (Costa 79'), Dockal, Frydek, Cermak (Matejovsky 63'), Konate - Sural (Fatai 59') Lafata 
Rezerve: Koubek, Mazuch, Marecek, Julis
Absenți: Vacha (accidentat)
Antrenor: Zdenek Scasny

Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Pintilii, Achim (D. Popescu 89') - Aganovici (Muniru 61'), Stanciu, Tudorie (Ad. Popa 55')- Golubovici
Rezerve: Cojocaru, Simion, Vâlceanu, Mihai, 

 

 
 

update 19:40

În ciuda ploii de la Praga, gazonul arată excelent.

sco0801

UPDATE 18:00

Cu câteva ore înainte de startul meciului, Praga a fost lovită de o furtună puternică. Străzile orașului au fost inundate, iar gazonul stadionului Letna poate avea de suferit.

 

 

 

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (518)
talpaiadului
talpaiadului  •  27 Iulie 2016, 03:36
Postat de westfield pe 26 Iulie 2016, 23:45

Dinamo a fost...Dinamo nu mai exista. Si nu mai exista de multi, multi ani. Sa le zica cineva si astora de-au mai ramas sa sustina un Borcica, un Nea Ionut...e trecut !

Dinamo nu a existat niciodata cu adevarat. Micile mizerii din campionatul intern, "minunea de la Liberec" si esecurile cu toti pescarii si ospatarii europei nu reprezinta istorie fotbalistica. Steaua nu mai exista, Steaua candva a fost regina Europei. Sa compari Steaua cu Dinamo e ca si cum ai compara Teleenciclopedia cu Cascadorii rasului.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  27 Iulie 2016, 01:23
Postat de catalynn pe 27 Iulie 2016, 00:50

Io langa mine in, 23 :-) Insa tocmai pt ca am jucat, stiu cat de greu e sa reușești sa ajungi macar in top 100 in Romania nu in top 10 mondial ... Pe Nastase il respecta o lume întreaga si azi desi omul era si a rămas un golan ...

Apropo eu am cunoscut englezi si americani care il insoteau la majoritatea turneelor si in plus le placeau si poantele lui .Unii romani nu stiu sa rida si daca rid , rid aiurea..

bvd_magheru
bvd_magheru  •  27 Iulie 2016, 01:19
Postat de catalynn pe 27 Iulie 2016, 00:50

Io langa mine in, 23 :-) Insa tocmai pt ca am jucat, stiu cat de greu e sa reușești sa ajungi macar in top 100 in Romania nu in top 10 mondial ... Pe Nastase il respecta o lume întreaga si azi desi omul era si a rămas un golan ...

Linga tine imi placea piscina aia olimpica .

Vezi toate comentariile (518)
Comentează