INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DREPTURI TV

Look TV a dat lovitura cu drepturile TV pentru Champions League! Cum au arătat audiențele aseară

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 12:09

Look TV a achiziționat în urmă cu mai puțin de o lună drepturile de televizare pentru meciurile din Champions League și Europa League, iar decizia pare să fie una cât se poate de bună.

Ieri, cu meciul dintre Tottenham și Juventus, Look Plus a ocupat locul 4 pe publicul comercial, anunță paginademedia.ro.

Și Telekom Sport este în urcare un loc, intrând astfel în top 10, mai anunță sursa citată.

Aproximativ 180.000 de români au urmărit meciul dintre Tottenham și Juventus, scor 1-2, din optimile de finală ale UEFA Champions League. Cifrele au fost apropiate între cele două posturi care au transmis.

141.000 de oameni s-au uitat Look Plus, în timp ce 135.000 la Telekom Sport, anunță paginademedia.ro. Cele două au fost vecine de clasament în timpul meciului la nivel național, ocupând locurile 11 și 12.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
om_fara_nume
om_fara_nume  •  08 Martie 2018, 23:29
Postat de dinamo_fan pe 08 Martie 2018, 16:38

oricum meciul Spurs - Juventus a fost si super meci. a si impartit in 2 fanii fotbalului. e si faza eliminatorie. Ca in grupe, sa fim seriosi..de obicei sunt 2 meciuri de gala intr-o grupa. Nu cred ca ar prinde audienta asta. Am si acum in minte faza aia din ultimele minute cand mingea trece de Buffon, loveste bara, se plimba in planul liniei portii

Fusese mare offside la Kane.

romulus65
romulus65  •  08 Martie 2018, 20:06

Este o intelegere secreta intre Telekom si RCS&RDS pentru ca si aceasta din urma sa aiba in program meciurile din cupele europene. Stie cineva cine sunt actionarii Look TV? Stie cineva ce audienta are si cat castiga acest post din transmiterea Ligii 1? De unde credeti ca are Look TV bani sa plateasca sublicentierea? Acum 3 ani daca Digi nu intrau in parteneriat cu ei, Look TV nu putea sa-si onoreze platile catre LPF si am fi asistat la falimentul fotbalului romanesc. Pachetul Champions League este costisitor si ii aduce pierderi detinatorului. intrebatii pe cei de la Pro TV de ce au renuntat la el.

lionforever
lionforever  •  08 Martie 2018, 19:05
Postat de dinamo_fan pe 08 Martie 2018, 16:12

pe rcs prinzi look (pe la canalul 100) unde se transmite UCL.

Ma refeream la posturile lor de casa adica digi sport stiu de look am văzut aseară totenham - juventus

Vezi toate comentariile (10)
Comentează