INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA 0-1

Lucian Sînmărtean după ratarea calificării: "Nu ai voie să iei gol acolo" » Planuri mari pentru Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 01:43

Cel mai bun om al Stelei, Lucian Sînmărtean, e trist după ratarea calificării în grupele UEFA Champions League, însă speră ca echipa să se califice în primăvara Europa League. 

"Sînt trist pentru că am pierdut chiar pe final. A fost o lipsă de concentrare. Nu ai voie să iei gol la o astfel de fază.

Am întîlnit o echipă bună, care a pus presiune pe noi. Echipa care e pusă sub presiune mereu face greşeli.

E trist pentru că am avut jocul în mînă. Păcat, mare păcat! Mai bine rămînea Stoianov în poartă, Moţi a fost chiar enervant. E o seară tristă, am avut meciul în mînă.

Dacă reuşeam să înscriem, acum eram calificaţi. Ne-a mai rămas calificarea în primăvara Europa League", a spus Lucian Sînmărtean la finalul jocului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
dany_ardeleanu
dany_ardeleanu  •  28 August 2014, 22:36

Multi complexati stelisti care administreaza acest site. Ha ha ha. Un nou complex de inferioritate, adica, complexatie stelista.

dany_ardeleanu
dany_ardeleanu  •  28 August 2014, 22:31
Postat de tbonee pe 28 August 2014, 08:15

dany se vede ca esti ardelean deci prost, o fi fost Steaua eliminata de un fundas, dar macar Steaua e tot calificata in grupele Europa League, unde jeegul de echipa cefura gruia cluji a suupt-o cu 3-0 tur-retur de la bielorusii din Minsk, deci noi vom juca in Europa oricum bai taranus cu negru sub unghii, pe cand voi va bucurati ca dementii cand castigati contra Gazului Metan hahahahah ai dreacu tarani cand vedeti ciocolata va sticlesc ochii hahahah

Si tu "tbonee" pari gipsy. Prost esti tu OK, complexatule. Nu judeca pe cineva daca nu il cunosti idiotule. Este democratie si am dreptul sa imi spun opinia si adevarul este ca presa straina rade de Steaua, plus ca in vestul europei o considera echipa de TIGANI.

dany_ardeleanu
dany_ardeleanu  •  28 August 2014, 22:28
Postat de tb73 pe 28 August 2014, 06:25

Si eu ma bucur la fel de tare pentru ca nu mai facem punctaj in Europa sa ne calificam in grupe, HA-HA-HA... Sa munceasca si altii sa ajunga acolo, HA-HA-HA... Apropos, tu esti roman sau esti idiot? (HA-HA-HA...)

Sunt mai roman ca tine si tot neamul tau baiete. Strabunicii mei au varsat sange in primul si al doilea razboi. Asa ca "tb73" gura inchisa. Eu nu pot tine cu echipe comuniste (adica Steaua mai nou Oaia Bucuresti) pt mine oricare echipa de prvincie care se califica in europa este o satisfactie, iara daca este din Ardeal (Transilvania daca vreti) este si mai bine.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează