INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

Luis Enrique crede în minuni înainte de returul cu PSG » 'Putem înscrie şi de şase ori!'

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 08 martie 2017 15:44

Luis Enrique, antrenorul Barcelonei, s-a arătat foarte optimist la conferinţă de presă de dinaintea partidei retur cu PSG din "optimile" Champions League, chiar dacă în prima manşă catalanii au pierdut categoric, 4-0.

"Mâine va trebui să practicăm adevăratul nostru stil de joc . În ciuda scorului, suntem abia la jumătatea acestui duel. Multe lucruri, să sperăm pozitive, se pot întâmpla în 90 de minute. Trebuie să jucăm ca la carte, atât în apărare, cât şi în atac, însă asta va fi dificil contra echipei pe care o vom întâlni.

Dacă o echipă poate înscrie patru goluri împotriva noastră, atunci şi noi putem marca şase. Asta nu înseamnă că avem setat un anumit număr de goluri pentru un anumit moment al jocului. N-avem nimic de pierdut în această partidă, ci doar de câştigat.

S-au schimbat multe lucruri de la meciul tur, ceea ce e normal, având în vedere programul nostru încărcat. Am jucat tot mai bine în ultima vreme şi trebuie să fim optimişti.", a declarat Enrique, cel care şi-a anunţat plecarea de la Barca la sfârşitul sezonului.

Pentru a realiza minunea şi a se califica în "sferturile" Champions League, catalanii vor trebui să întoarcă scorul din tur, 4-0, lucru care nu s-a mai întâmplat într-o competiţie organizată de UEFA din sezonul 1984/1985.

Enrique nu are probleme de lot majore pentru meciul cu francezii, doar Mathieu şi Aleix Vidal fiind accidentaţi, astfel că acesta ar putea începe în următoarea formulă, potrivit El Mundo Deportivo:

Ter Stegen - Umtiti, Pique, Mascherano - Alba, Busquets, Iniesta, Rakitic - Neymar, Suarez, Messi

Barcelona - PSG se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Dolce Sport.

surse: espnfc.com, fcbarcelona.com, whoscored.com, mundodeportivo.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează