INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - GLADBACH, MARȚI, 21:45, DOLCE, LIVETEXT GSP.RO

Luis Enrique, declarație ciudată înaintea meciului din Liga Campionilor: "Mă doare-n cot"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 19:59

Luis Enrique, antrenorul Barcelonei, a oferit o declarație cel puțin ciudată înaintea meciului cu Borussia Monchengladbach din grupele Ligii Campionilor.

"Fără doar şi poate, antrenorii sunt judecaţi după rezultate. Mă doare-n cot dacă o învingem sau nu pe Borussia Monchengladbach, dacă vorbim de moralul meu. E important să ne impunem, dacă vorbim de moralul jucătorilor.

Planul meu nu se va schimba. Nu văd motive de îngrijorare. Văd doar situaţii în meciuri pe care le putem îmbunătăţi. Planul este să avem şanse de a câştiga toate trofeele puse în joc. Vreau ca în luna mai să avem şansa triplei.

Atitudinea nu este una greşită. E o greşeală să spui altceva. Dacă echipa aceasta are ceva, acel lucru este ambiţia. Vreau să ne distrăm în acest meci pe care îl disputăm în faţa fanilor noştri", a spus Enrique la conferința de presă.

Barcelona și Borussia Monchengladbach vor juca marți în Grupa C a Ligii Campionilor, de la ora 21:45. Catalanii sunt calificați de pe primul loc în grupă, în timp ce nemții ocupă poziția a 3-a, cu 5 puncte. Pe locul 2 este Manchester City, cu 8 puncte, iar ultima e Celtic, cu doar două puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează