INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - BARCELONA, DE LA 21:45, LIVESCORE PE GSP.RO

Luis Suarez îşi va întîlni fosta echipă în Liga Campionilor şi vorbeşte despre gestul pe care îl va face dacă va marca

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 12:14

Deşi încă n-a marcat pînă acum pentru Barcelona în cele trei meciuri jucate, Luis Suarez, 27 de ani, îşi propune să înscrie împotriva celor de la Ajax, formaţie la care a jucat în perioada 2007-2011.

Ultimul său meci în Liga Campionilor a fost pe vremea cînd fotbalistul uruguayan îmbrăca tricoul olandezilor, pe 8 decembrie 2010, într-un joc Milan - Ajax 0-2, golurile oaspeţilor fiind marcate de De Zeeuw şi Alderweireld, ultimul din pasa lui Suarez.

Atacantul recunoaşte că-şi doreşte să marcheze însă spune că dacă va izbuti asta nu se va bucura: "E o amintire plăcută să revin aici. Mă întorc şi să joc din nou în Liga Campionilor pe stadionul lui Ajax. Aici am fost cu familia mea, am fost foarte fericiţi şi am stat confortabil. Mi-ar plăcea să mă bucur dacă voi marca, dar din respect pentru acest club şi pentru acest oraş nu o voi face".

Partida dintre Ajax şi Barcelona va fi liveSCORE pe GSP.RO, de la ora 21:45.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează